BURNING WOMEN 2017 – 2018

BURNING WOMEN ‘Closer to Gaia’

GAIA. Oermoeder. Spirit van de levende Aarde. Godin. Natuurkracht. Ze is ontstaan vanuit Chaos en bracht de hemel, de bergen en zeeën voort. Je kunt je er van alles bij voorstellen. Doe dat ook vooral. Want je verbeeldingskracht en voorstellingsvermogen zijn de prachtigste poorten om jezelf vanuit je innerlijke diepte en unieke grond te laten oprijzen.

Net als Gaia, een 100% Burning Lady

Bij elke Burning Women 1-daagse is je commitment aan jeZELF, aan wat je bezig houdt en aan je vraag die het leven je op dit moment stelt.
Dichter bij Gaia betekent een beweging inzetten die je harmonie, wijsheid natuurlijk evenwicht brengt.
Met een Relaxation Voice Bath, SoulCollage® & de Gaia’s Inipi ondersteunen en inspireren wij je om – bij wijze van spreken – op Gaia’s schoot te kruipen en van top tot teen haar weldadige heartbeat te voelen, in je op te nemen en haar werk te laten doen.
GAIA zorgt ervoor dat je met lichtjes in je ogen, ’n zacht gelaat, ontspannen lichaam en ’n blij hart weer terugkeert naar huis.

Drawing by Gaia Orion 🙏


Op 13 oktober 2018 was er

BURNING WOMEN Harvest MOON

Deze 10-daagse vindt plaats in het seizoen van de herfst, een transformerende tijd waarin we bewegen naar de donkere tijd van het jaar en weer naar binnen keren. Vijftien totaal unieke vrouwen komen bij elkaar om zich vrij uit te drukken en hun onderzoek te verdiepen naar wat hun aanmoediging is in het leven. Je bent van harte welkom!

Naar binnen kerend wordt het je weer helder hoe je verbonden bent met je ware natuur, met anderen, de wereld en wat je betekenis is in het geheel.
Je verbintenis op deze dag is aan je Zelf en je wens om een ontspannen en nieuwsgierig mee te stromen richting de vruchtbare grond van je ware natuur.

Wij nodigen je met een groots en liefdevol ‘fire within’ uit voor BURNING WOMEN Harvest MOON en kijken er naar uit je ontmoeten!


Op 18 maart 2018 was er

def header

BURNING WOMEN inviting KALI

Zwartblauwe huid, woest opengesperde ogen, verwarde zwarte haren, uithangende tong, meer dan vier armen, een slinger van 51 schedels om haar hals, kek rokje van afgehakte armen, in één hand een vlijmscherp zwaard en in de andere een afgehakt hoofd*. Verder helemaal bloot.
Niet een alledaags Tinder-profiel. Wel een schets van de afschrikwekkende maar o zo liefdevolle godin der godinnen KALI !

Kali’s energie laat zich herkennen in benarde situaties. Waar het te heet onder je voeten wordt of wanneer er een naar gevoel ontstaat dat aan je blijft plakken en je niet kunt ‘shaken’. Je bent strijdlustig en gevoelig tegelijk. Een gevoel van getver!, brrr! of grrr!! overvalt je: iets is woedend.
Woede gevoelens hebben was en is nog steeds ‘not done’ in de Westerse maatschappij omdat ze als negatief worden bestempeld. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je ze niet hebt.
Je ingeboren Kali energie staat al jaren tot je beschikking zonder dat je het misschien beseft. Je heb haar al lang gevoeld. Ga maar eens na: welke situatie dreef jou tot het randje van gezond verstand zonder dat je hier ook maar iets over te zeggen had?

Klik hier voor de flyer als PDF


Burning Women 13 januari 2018 1200 x 524_edited-1

op 13 januari 2018 was er

BURNING WOMEN IN HIBERNATION

~ IN WINTERSLAAP

Winterslaap is in de westerse wereld zo iets als de ‘vergeten groente’ onder de winterbeslommeringen. Deze fenomenale ‘bezigheid‘ heeft jammer genoeg een ‘slechte (als in onderbelichte) pers’ in tegenstelling tot de feestelijke decembermaand-reuring zoals de kerstboom optuigen, het sneeuwballengevecht, oliebollen bakken op oudjaar en de kater op 1 januari. Wij vinden dat de bruikbaarheid van winterslapen behoorlijk wordt onderschat en zetten daarom deze oeroude skill graag op de kaart met BURNING WOMEN in Hibernation op 13 januari. Welkom! Meer info


BURNING WOMEN

Vurig 1-daags experiment voor vrouwen

Burning Women staat – als vrouwelijke bondgenoot van Burning Man* – voor het verzamelen van alles wat puur, wild en ontembaar is.

Aan het einde van de zomer komen vijftien totaal unieke vrouwen bij elkaar op De Reijgershof in Amsterdam voor BURNING WOMEN.

Allen zijn loyaal, relatiegericht, intuïtief. Maar ook trots, vindingrijk, zoekend. Dat jij één van deze vrouwen bent, lijkt ons zonneklaar. Je bent van harte welkom op deze unieke 1-daagse.

Met Burning Women sporen we je aan je vrij uit te drukken en je verlangen als volstrekt unieke vrouw vorm te geven. Je onderzoekt wat jouw aanmoediging is in het leven. Het wordt je duidelijk(er) hoe je verbonden bent met je Wilde Natuur, met anderen, de wereld en jouw betekenis in het geheel.
Deze dag is je verbintenis: het bewust en ononderbroken meestromen naar ‘rijkere grond’.


*Het Amerikaanse experimentele event Burning Man nodigt elk jaar iedereen (die zich de toegangsprijs kan veroorloven) uit om voor 10 dagen een tijdelijke gemeenschap op te bouwen in de Black Rock Desert in Nevada, waar iedereen zichzelf kan uiten in waar hij of zij het beste in is. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van een metershoge rijsthouten pop, de Wicker Man.