BURNING WOMEN

Vurig 1-daags experiment voor vrouwen

BURNING WOMEN staat – als vrouwelijke bondgenoot van Burning Man* – voor het herinneren en verzamelen van hetgeen jou direct brengt bij je natuurlijke, tijdloze, frisse, heldere en ontspannen ZIJN.

BURNING WOMEN zijn loyaal, relatiegericht, intuïtief. Maar ook trots, vindingrijk en besluitvol. Dat jij één van deze vrouwen bent, daar is geen twijfel over mogelijk.

BURNING WOMEN Harvest MOON vindt plaats in het seizoen van de herfst, een transformerende tijd waarin we bewegen naar de donkere tijd van het jaar en weer naar binnen keren.
Vijftien totaal unieke vrouwen komen bij elkaar om zich vrij uit te drukken en hun onderzoek te verdiepen naar wat hun aanmoediging is in het leven. Je bent van harte welkom!

Naar binnenkerend wordt het je weer helder hoe je verbonden bent met je ware natuur, met anderen, de wereld en wat je betekenis is in het geheel.
Je verbintenis op deze dag is aan je Zelf en je wens om een ontspannen en nieuwsgierig mee te stromen richting de vruchtbare grond van je ware natuur.

Door de jaren heen hoorden we vrouwen die wij begeleidden vertellen dat ze hun ware Natuur herkennen in het ervaren van Stilte. In het geluid van het breken van de golven in de branding. In de geur van goede grond. In de spanning van het onthullen van een niet-eerder vertelde gebeurtenis. In de slappe lach. In het voelen van de beat in goeie muziek. In de nabijheid van een geliefde. In het koken van een heerlijke maaltijd met fijne producten. In de flow van schilderen of boetseren. In de diepe grom van weerstand in een creatief proces. In tot stilstand komen in een writer’s block. In de vibratie van stembanden bij het zingen onder de douche. In de grens trekken bij een emotionele uitbarsting of bedreiging. In het lichaam dat trilt van woede. In hartverscheurend huilen van intens verdriet. In het luisteren naar krachtige songs van inheemse volkeren. In de beweging van flamenco, tai chi en yoga. In het stampen door modderplassen op blote voeten.

Wij nodigen je met een groots en liefdevol ‘fire within’ uit voor BURNING WOMEN Harvest MOON en kijken er naar uit je ontmoeten!

Waar gaat deze dag over?
🌀weer voeling krijgen met je ware Natuur
🌀meer spreken en handelen vanuit jezelf
🌀vertrouwen op je intuïtie en je flow ontdekken
🌀ruimte ervaren tussen je psychologische mind & ware Natuur
🌀je sparkle, je stilte, je zoetheid, je FIRE

Wat kun je verwachten?
Meditatie, Dansen, Sound & Voice, Ademen, SoulCollage®, Reflectie, Sharing, Purification Ceremonie oftewel zweethutceremonie.

Sfeer? Relaxed, Funloving, Open, Warm, Aards én Hemels.

Praktisch
Wanneer? Op zaterdag 13 oktober 2018 van 9.30 – 18.00 uur
Waar: De Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, 06 42 19 19 84. B&B Reijgershof is een oase aan de rand van Amsterdam. De tuin is van een grote schoonheid en staat van maart tot november in bloei. Er is een vijver, een moestuin, er zijn paviljoentjes en zitplekken; eenden en kippen, honden en katten lopen er vrij rond. Reijgershof ligt aan het prachtige natuurgebied De Gaasperplas.
Kosten: 125,- inclusief koffie, thee & een vegetarische lunch (prijs is incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP’rs)

Begeleiding:
De dag wordt begeleid door twee zussen: Karin Smit, lichaamsgerichte therapeut en Somatic Experiencing Practitioner & Daphne Smit, zelfstandig coach & trainer en SoulCollage® facilitator.

Er is beperkt plek dus tijdig je plek reserveren is een must.

Je meldt je aan door een mailtje te sturen naar info@dsac.nl, waarna ik je een bevestiging van je deelname mail.

*Het Amerikaanse experimentele event Burning Man nodigt elk jaar iedereen (die zich de toegangsprijs kan veroorloven) uit om voor 10 dagen een tijdelijke gemeenschap op te bouwen in de Black Rock Desert in Nevada, waar iedereen zichzelf kan uiten op een manier in waar hij of zij zich het beste bij voelt. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van een metershoge rijsthouten pop, de Wicker Man.

 


Op 18 maart 2018 was er

def header

BURNING WOMEN inviting KALI

Zwartblauwe huid, woest opengesperde ogen, verwarde zwarte haren, uithangende tong, meer dan vier armen, een slinger van 51 schedels om haar hals, kek rokje van afgehakte armen, in één hand een vlijmscherp zwaard en in de andere een afgehakt hoofd*. Verder helemaal bloot.
Niet een alledaags Tinder-profiel. Wel een schets van de afschrikwekkende maar o zo liefdevolle godin der godinnen KALI !

Kali’s energie laat zich herkennen in benarde situaties. Waar het te heet onder je voeten wordt of wanneer er een naar gevoel ontstaat dat aan je blijft plakken en je niet kunt ‘shaken’. Je bent strijdlustig en gevoelig tegelijk. Een gevoel van getver!, brrr! of grrr!! overvalt je: iets is woedend.
Woede gevoelens hebben was en is nog steeds ‘not done’ in de Westerse maatschappij omdat ze als negatief worden bestempeld. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je ze niet hebt.
Je ingeboren Kali energie staat al jaren tot je beschikking zonder dat je het misschien beseft. Je heb haar al lang gevoeld. Ga maar eens na: welke situatie dreef jou tot het randje van gezond verstand zonder dat je hier ook maar iets over te zeggen had?

Klik hier voor de flyer als PDF


Burning Women 13 januari 2018 1200 x 524_edited-1

op 13 januari 2018 was er

BURNING WOMEN IN HIBERNATION

~ IN WINTERSLAAP

Winterslaap is in de westerse wereld zo iets als de ‘vergeten groente’ onder de winterbeslommeringen. Deze fenomenale ‘bezigheid‘ heeft jammer genoeg een ‘slechte (als in onderbelichte) pers’ in tegenstelling tot de feestelijke decembermaand-reuring zoals de kerstboom optuigen, het sneeuwballengevecht, oliebollen bakken op oudjaar en de kater op 1 januari. Wij vinden dat de bruikbaarheid van winterslapen behoorlijk wordt onderschat en zetten daarom deze oeroude skill graag op de kaart met BURNING WOMEN in Hibernation op 13 januari. Welkom! Meer info

 

*Het Amerikaanse experimentele event Burning Man nodigt elk jaar iedereen (die zich de toegangsprijs kan veroorloven) uit om voor 10 dagen een tijdelijke gemeenschap op te bouwen in de Black Rock Desert in Nevada, waar iedereen zichzelf kan uiten in waar hij of zij het beste in is. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van een metershoge rijsthouten pop, de Wicker Man.

Naam*

Emailadres*

Onderwerp

Bericht

captcha
Typ a.j.b. bovenstaande tekst in het onderstaande veld:

* dit zijn verplichte velden