Skip to content

Burning Women Weekend – mei 2019

‘The Magic Within’

Van vrijdagavond 17 tot en met zondag 19 mei 2019 komen vijftien vrouwen bij elkaar op een schitterende plek in de natuur voor een lang weekend BURNING WOMEN.

Ben jij er één van?

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken en aandacht geven: alles wie en wat jij bent, ontdek je van binnenuit en niet andersom.
Wanneer je regelmatig naar binnen keert, op jezelf bent, in je flow vertoeft, ontdek je telkens opnieuw hoe je als unieke vrouw ‘getuned’ bent. Wat wel en wat niet telt. Waar je blij of miserabel van wordt. Waar je juist meer en liever minder van wilt toelaten in je leven.

De Oerelementen
De dagen staan in het teken van ontspannen, ontdekken, creëren, genieten, plezier hebben en niets doen en nóg meer niets doen…
We ‘werken’ met wat er is: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Al het leven op aarde is te herleiden naar deze 5 natuurelementen. Ze staan nooit ver van je af, ze zijn niet complex of diep. Maar bewegen zich in en om je lichaam, zijn raakbaar en binnen hart- & handbereik. Daarom zijn het ware padvinders en fijne kompassen naar ‘the Magic Within’.

Moeten ‘OFF’ en Magic ‘ON’
Even niet ‘moeten’, maar zakken, landen en ontspannen bij het vuur, in de kring of lekker in je slaapzak. Op jezelf. Of samen. Ons programma uitnodigt uit, prikkelt, bemoedigt en verleidt om los te komen van tijd, afspraken en ‘things-to-do’. We zetten de deur wagenwijd open om nieuwsgierig te zijn, het ’ns een keer niet te weten, in je flow te blijven en je wondere binnenwereld te openen.

We gaan terug naar de basis’, dus geen ingewikkelde modellen of inspannende hoofdbrekens. Een moeiteloze dans met de elementen ziet er dit weekend ongeveer zo uit:

?’The Earth Within’ … liggend op Moeder Aarde – slapen, grassprieten tellen, voeten omhoog, in de zon!
?‘The Water Within’… luisterende oren, omarmen, stromen, ‘letting go’, hugs!
?‘The Fire Within’… vuurtje stoken, staren in de vlammen, aanwakkeren, je hart voelen kloppen
?‘The Air Within’… goeie zin, spontane ideeën, lichtvoetig creëren
?‘The Space Within’… ‘I have lived on the lip of insanity, wanting to know reasons,knocking on a door. It opens. I’ve been knocking from the inside’ – Rumi

In je element
– met SoulCollage® & de Elementen
– Inipi – zweethutceremonies
– Voice Bath
– Verbonden Ademen
– bon-fire, dansen, muziek, wandelen en …
we laten ons heerlijk verzorgen door de mensen van de Hobbitstee met biologische vegetarische maaltijden uit eigen tuin en bakkerij!

Kom naar het fijnste experiment ‘ever’ & enJOY big time

Burning Women ‘the Magic Within’ nodigt je uit alles los te laten en van daar uit weer geïnspireerd te raken. Je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Datum
Vrijdag 17 mei vanaf 20 uur tot 16 uur zondag 19 mei 2019

Waar
De Hobbitstee
Van Zijlweg 3
8351 HW Wapserveen
Er zijn slaapmogelijkheden in de herberg, de tipi en in een eigen tentje (beperkt).

Kosten
€ 311*

Ben je een EarlyBird?
€ 286* bij aanmelding tot en met 15 april 2019

* dit is incl. € 128,- verblijfskosten, incl. BTW** en excl. toeristenbelasting van € 1,10 per nacht
** excl. 21% BTW voor zelfstandigen/werkgevers

Aanmelden

Heb je zin gekregen, en nieuwsgierig geworden? Dan stuur je een bericht naar info@dsac.nl om je plaats te reserveren. Deze is definitief wanneer je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Annuleren
Voor het boeken van de ruimte gaan we verplichtingen aan. In het verleden zeiden mensen nog wel eens op het laatste moment af waardoor we financieel behoorlijk onder druk kwamen te staan. Omdat dat we nu van te voren bevestigd willen hebben dat deelnemende vrouwen daadwerkelijk aanwezig zijn, werken we met deze annuleringsvoorwaarden:
binnen 3 weken voor eventdatum wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
binnen 2 weken voor eventdatum wordt 70% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
binnen 1 week voor eventdatum wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Het is natuurlijk wel mogelijk om – wanneer je onverwachts niet aanwezig kunt zijn – zelf een vervangende deelnemer aan te dragen en die haar deelname per mail aan ons bevestigt.

Begeleiders

Het weekend wordt begeleid door 2 zussen Karin & Daphne Smit.
Karin is lichaamsgericht therapeut, Somatic Experiencing Practitioner, Watergieter en Daphne is zelfstandig coach & (adem)begeleider en SoulCollage® facilitator.

Gastbegeleider is Liza Hokke, dochter van Karin en nicht van Daphne, maar ze is vooral van zichzelf ;). Liza is de eerste Nederlandse Voice Therapy Practitioner. Ze is opgeleid aan de British Academy of Sound Therapy. De BAST-methode van geluidstherapie combineert zorgvuldig overwogen therapeutische geluidstechnieken waarvan is aangetoond dat ze positieve gevolgen hebben voor fysiologie, neurologie en psychologie met een vorm van reflecterende onderzoek.  Burning Woman Marielle Feijen assisteert ons deze dagen.

Er is beperkt plek dus tijdig je plek reserveren is een must.

Ben jij één van de 15 Burning Women?

Kom, we zien je graag!

✨❤️??✨

Beelden: Gustav Klimt

*Het Amerikaanse experimentele event Burning Man nodigt elk jaar iedereen (die zich de toegangsprijs kan veroorloven) uit om voor 10 dagen een tijdelijke gemeenschap op te bouwen in de Black Rock Desert in Nevada, waar iedereen zichzelf kan uiten op een manier in waar hij of zij zich het beste bij voelt. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van een metershoge rijsthouten pop, de Wicker Man.