Skip to content

Workshops

Inclosure – Exposure

het collage

LABoratorium

nieuwe data volgen

Deze LABworkshop combineert collagetechniek met beelden en een methode voor zelfonderzoek; de self-inquiry.

Aan de hand van een paar vragen verken je op een betrouwbare manier je innerlijke wereld: je ervaring op een petrischaaltje, notitieblok bij de hand, als in een persoonlijk laboratorium. Nieuwsgierig oefen je het vermogen om waar te nemen, te spetteren, delen, luisteren, ontsnappen, wachten, mixen, destilleren, voelen en samenvloeien.
Je vondst krijgt vaste vorm door het maken van een nieuw beeld: de LABcollage. Het is een jonge creatieve expressie op karton van een kostbare ervaring. Het plakwerk vormt een inspirerende spiegel die helpt een ontdekking, besef of inzicht vitaal en aanwezig te houden en te laten beklijven.
Zet je LABcollage thuis in het zicht, hang ‘m op de deur van de koelkast, laat ‘m afdrukken op Dibond (kunststofplaat) of draag ‘m dichtbij in je tas.

Met een paar eenvoudige tools verken je jezelf op een diepliggend niveau en geef je expressie aan wat je ontdekt en onthult rondom een thema, actuele vraag of verlangen. Je werkt op jezelf en in twee- of drietallen. 

Experiment, speels, intuïtief, leuk!, ‘sharing’, meditatief relaxed, verrassend, alles mag niets moet.

Come as u r

 Daphne

inner expressive exposure labwork

Kosten

€ 51,-*

  • ‘live’ LABmiddag van 13 – 16.30 uur in het coachatelier in het Haagse Zuiderpark
  • in een groep van max 8 deelnemers
  • inclusief tools en materialen: blanco kaarten, tijdschriften en afbeeldingen
  • inclusief koffie, thee met wat lekkers


*exclusief 21% BTW voor werkgevers en zelfstandigen

Nieuwe workshops volgen medio januari 2022,
wil je een update ontvangen? Schrijf je hier in.

De Taal van Beelden

1-daagse introworkshop
SoulCollage®

Zaterdag 9 april 2022

Kleur en stem geven aan de schat van waarde die verborgen ligt in jezelf? Hoe je dat doet, ontdek je met SoulCollage®.

Er ligt een onuitputtelijke bron aan innerlijke wijsheid te wachten tot jij het komt ophalen. SoulCollage® brengt je er mee in contact. Het is bijzonder vervullend om te doen.

De workshop neemt je mee in de basis van SoulCollage®.  Het is een fijne manier om kennis te maken om je op een nieuwe manier met jezelf te verbinden. Via beelden.

Je ontdekt de 4 groepen en transpersoonlijke kaarten binnen SoulCollage®, leert een specifiek leesproces om je kaarten te raadplegen en hebt ruim de tijd om kaarten te maken.

Toegang hebben tot je eigen essentie, geeft je in het dagelijkse leven een kompas om te navigeren. Het helpt je antwoorden te vinden op hetgeen je zoekt en brengt meer balans in je leven.

Welkom!

 Daphne

SoulCollage workshop

Kosten

€ 135,-*

  • ‘live’ 1-daagse workshop van 9.45 – 16.30 uur in Den Haag (locatie volgt nog)
  • in een groep van 6 – 8 deelnemers
  • inclusief tools en materialen: blanco kaarten en een rijkdom aan afbeeldingen
  • inclusief koffie, thee met lekkers en een lunch met biologische vegetarische soep & brood
  • deze workshop voldoet aan de vereisten om de SoulCollage® Facilitator Training te kunnen volgen


*exclusief 21% BTW voor werkgevers en zelfstandigen

Wat deelnemers zeggen

Door het volgen van de complete cursus (5 dagen) heb ik mijzelf op een intensieve creatieve manier beter leren kennen en ontdekt hoe ik omga met bepaalde emoties van verdriet, rouw en sterke eigenschappen en wat mijn valkuilen en patronen zijn in hoe ik mijzelf manifesteer in het leven.

Het heeft voor mij persoonlijk nieuwe poorten en mogelijkheden geopend voor de toekomst. Tijdens dit proces heb ik besloten om – eindelijk na 7 jaar – uit te spreken om te willen gaan samenwonen!
SoulCollage® is een methode die je zelf mag ervaren en je tot inzichten laat komen waar je op dit moment aan toe bent. Het is een ontdekkingsreis in en voor jezelf.

Ik ben Daphne dankbaar voor deze leerzame ervaring en haar prettige begeleiding tijdens het persoonlijke SoulCollage® proces. Het was inspirerend en intensieve maand. Een kadootje voor mijzelf, en ik heb genoten van de verrukkelijke lunches op de workshopdagen.

Zelfstandig ondernemer

De eerste die ik maakte, bij jou aan de huiskamertafel Daphne. Mooie ontdekking was het. Bracht de geschiedenis van mijn familie in het licht.

Beeldend kunstenaar, coach & therapeut

De kaarten liggen in mijn atelier. De SoulCollage®dag en de wijsheid ervan inspireert me. Je begeleiding was liefdevol en open, echt fijn.

Visual artist, grafisch ontwerper en zen leraar

Met de hulp van velen

Met dank aan

alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.