3-daagse Awareness Intensive

‘In life, take the attitude that everything
is already as it should be, just as it is,
and find fault with nothing,
but respond to everything naturally.
There is no need to identify yourself
as any particular person.
Just stay aware and conscious of your awareness
and witness the marvellousness of life.’

~ Mooji ~

Wie of wat ben ik?

casey-horner-487085-unsplash
Photo by Casey Horner on Unsplash

De vraag ‘wie of wat ben ik?’ is net zo oud als de mensheid zelf en raakt nooit uit de mode. Elk mens komt op een gegeven moment deze twee kernvragen tegen in zijn of haar leven omdat ze voortkomen uit een natuurlijk verlangen zichzelf beter te leren kennen. De vragen dagen je telkens weer uit de betekenis van het bestaan in het moment te onderzoeken.

Hoe je dat kunt doen, ontdek je in deze intensive. Je treedt als het ware de vraag binnen en gaat voorbij aan de  intellectuele en filosofische antwoorden. Ontdekken wie je bent wordt niet langer bepaald door je verleden. Met het begrip dat hierdoor ontstaat, groeit tegelijkertijd een openheid voor jezelf en anderen.

De kracht van de vraag

Je beoefent de oude Zen techniek ‘facing the wall of silence’ in aanwezigheid van ‘de ander’. Door deze manier van zelfonderzoek leer je anders luisteren. De techniek confronteert je op een vriendelijke manier met de beelden, conditioneringen en innerlijke stemmen die je onbewust met je meedraagt. Het is eenvoudig en ongecompliceerd en toch vaak uitdagend in de praktijk.
Deze unieke communicatie met het bewustzijn is vaak een mentale, fysieke en emotionele uitdaging voor de deelnemers.  Echter, er ontstaat al snel een waarachtige contact met zichzelf. Tijdens deze retraite zullen we verschillende (adem)meditaties doen.

Wat kan deze Intensive voor mij betekenen?

  • bereiken van een diepe innerlijke rust en ontspanning op fysiek niveau.
  • realiseren van meer helderheid en alertheid op mentaal niveau.
  • toenemen van een gevoel van vrijheid en ruimte om jezelf te zijn, ook in de buurt van anderen
  • oefenen en vergroten van je aanwezigheid en luistervaardigheid
  • vergroten van de kwaliteit van zelfacceptatie: met plezier, liefde en tevredenheid zijn wie je bent.

Voor wie is deze Intensive?

Deze Intensive is geschikt voor iedereen met een oprechte interesse in de ware essentie. Je krijgt in het algemeen bewustzijn over jezelf, over wie je bent, wat je bent en hoe je je verhoudt met de wereld om je heen. Het leven begint uit eigen beweging te veranderen – en niet ten gevolge van willekeurige  besluiten – en het wordt meer vloeiend en ontspannen.

Data

De Intensive vindt plaats van 13 t/m 15 september 2018. We starten donderdag om 10 uur en eindigen zaterdagmiddag om 16 uur.

Locatie

Het Zonnehuis, Beekbergerweg 25 in 7371 EV  Loenen.

Voeding

Pure en eerlijke voeding vormt de basis van de maaltijden, altijd vegetarisch en (zoveel mogelijk) met biologische producten.

Kosten

De kosten voor de retraite bedragen op basis van een gedeelde tweepersoonskamer:

  • € 795,-* voor zakelijke deelnemers.
  • € 495,-* voor particuliere deelnemers.

*inclusief € 275,- verblijfskosten en exclusief 21% BTW. De prijs is op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Een éénpersoonskamer is mogelijk, daarvoor betaal je een extra bijdrage van € 57,50 excl. 21% BTW.

Hier vind je de folder in PDF-formaat.

Begeleiding en inschrijving

De Intensive wordt gegeven door Daphne Smit en Erica Rijnsburger. Beiden, ervaren coaches, bieden drie keer per jaar 3-daagse retraites aan. Met deze retraite geven zij de kracht van ‘je eigen waarheid weten en spreken’ door aan wie dit meer wil leven.

Heb je interesse, een vraag of en/of wil je je aanmelden voor één van onze retraite, dan kun je contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 24 98 12 48 of door het contactformulier hieronder in te vullen. Ik neem binnen 2 werkdagen contact op.

 

Naam*

Emailadres*

Onderwerp

Bericht

captcha
Typ a.j.b. bovenstaande tekst in het onderstaande veld:

* dit zijn verplichte velden