Skip to content

het collageLAB ‘het Wiel van de Vier Richtingen’

Het Wiel van de Vier Richtingen is een eeuwenoude tijdloze plattegrond.

De richtingen zijn gekoppeld aan natuurlijke cycli, bijvoorbeeld de dagdelen, seizoenen en fasen van de maan.
Deze kringlopen laten ons bovenal de basisritmes van de natuur zien. En daarmee het natuurlijke ritme van onze eigen wezen. We kunnen iedere ervaring een plek geven op de vier richtingen.

Sta je voor een keuze, speelt er rouw rondom verlies, voel je verlangen of wil je meer begrip ontwikkelen over iets waar je mee rondloopt, dan kan het wiel een verandering van perspectief teweegbrengen.

Het leert je op een andere manier kijken naar je innerlijke wereld en hoe je deze weer op orde en in balans kunt brengen. Met het wiel als landschapskaart (her)vind je je weg van binnenuit.

Door via de vier richtingen met beelden te werken, spreken we een andere innerlijke wijsheid aan. Die van de rechterhersenhelft, ‘thuisbasis’ van onze intuïtie, gevoelens, gewaarwordingen, indrukken en ons vermogen om verbanden te leggen en processen te doorzien. Via beelden combineer je alle informatie die als ervaringen zijn opgeslagen. Dat kan leiden tot plotse ingevingen, afdwalend associëren en onverwachte inzichten.

Collages maken geënt op het Wiel van de Vier Richtingen zet alles in beweging en is grenzeloos. Je zult jezelf verbazen, verrassen, vermaken, laten raken.

Zaterdag 28 mei 2022 geef ik het eerste collageLAB van Het Wiel van de Vier Richtingen in Den Haag.

Nieuwsgierig geworden?

Alle informatie en de data van de andere drie workshops vind je hier. Mailen kan natuurlijk ook op info@dsac.nl of bellen op 06 24981248.

Je bent van harte welkom!

Nieuwsbrief & agenda-update
direct in je mailbox?

Geef een reactie