BW’s 2019

Burning Women Weekend ‘the Magic Within’

Van vrijdagavond 17 tot en met zondag 19 mei 2019 komen vijftien vrouwen bij elkaar op een schitterende plek in de natuur voor een lang weekend BURNING WOMEN.

Ben jij er één van?

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken en aandacht geven: alles wie en wat jij bent, ontdek je van binnenuit en niet andersom.
Wanneer je regelmatig naar binnen keert, op jezelf bent, in je flow vertoeft, ontdek je telkens opnieuw hoe je als unieke vrouw ‘getuned’ bent. Wat wel en wat niet telt. Waar je blij of miserabel van wordt. Waar je juist meer en liever minder van wilt toelaten in je leven.

De Oerelementen
De dagen staan in het teken van ontspannen, ontdekken, creëren, genieten, plezier hebben en niets doen en nóg meer niets doen…
We ‘werken’ met wat er is: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Al het leven op aarde is te herleiden naar deze 5 natuurelementen. Ze staan nooit ver van je af, ze zijn niet complex of diep. Maar bewegen zich in en om je lichaam, zijn raakbaar en binnen hart- & handbereik. Daarom zijn het ware padvinders en fijne kompassen naar ‘the Magic Within’.

Moeten ‘OFF’ en Magic ‘ON’
Even niet ‘moeten’, maar zakken, landen en ontspannen bij het vuur, in de kring of lekker in je slaapzak. Op jezelf. Of samen. Ons programma uitnodigt uit, prikkelt, bemoedigt en verleidt om los te komen van tijd, afspraken en ‘things-to-do’. We zetten de deur wagenwijd open om nieuwsgierig te zijn, het ’ns een keer niet te weten, in je flow te blijven en je wondere binnenwereld te openen.

We gaan terug naar de basis’, dus geen ingewikkelde modellen of inspannende hoofdbrekens. Een moeiteloze dans met de elementen ziet er dit weekend ongeveer zo uit:

🌿’The Earth Within’ … liggend op Moeder Aarde – slapen, grassprieten tellen, voeten omhoog, in de zon!
💦‘The Water Within’… luisterende oren, omarmen, stromen, ‘letting go’, hugs!
🔥‘The Fire Within’… vuurtje stoken, staren in de vlammen, aanwakkeren, je hart voelen kloppen
💨‘The Air Within’… goeie zin, spontane ideeën, lichtvoetig creëren
🌀‘The Space Within’… ‘I have lived on the lip of insanity, wanting to know reasons,�knocking on a door. It opens. I’ve been knocking from the inside’ – Rumi

In je element
– met SoulCollage® & de Elementen
– Inipi – zweethutceremonies
– Voice Bath
– Verbonden Ademen
– bon-fire, dansen, muziek, wandelen en …
we laten ons heerlijk verzorgen door de mensen van de Hobbitstee met biologische vegetarische maaltijden uit eigen tuin en bakkerij!

Waar?
De Hobbitstee
Van Zijlweg 3
8351 HW Wapserveen

Burning Women ‘the Magic Within’ nodigt je uit alles los te laten en van daar uit weer geïnspireerd te raken.
Je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Begeleiding
Karin & Daphne Smit
Gastbegeleider Liza Hokke
Marielle Feijen assisteert ons.

Kom naar het fijnste experiment ‘ever’ & enJOY big time!