Skip to content

Introductieworkshop SoulCollage®️

De Basics van SoulCollage®

Uitgebreide introductieworkshop
SoulCollage®
Zondag 10 september 2023

Kleur en stem geven aan de schat van waarde die verborgen ligt in jezelf? Hoe je dat doet, ontdek je met SoulCollage®.

Er ligt een onuitputtelijke bron aan innerlijke wijsheid te wachten tot jij het komt ophalen. SoulCollage® brengt je er mee in contact. Het is leuk en bijzonder vervullend om te doen. En.. iedereen kan het!

De workshop neemt je mee in de basis van SoulCollage®.  Het is een fijne manier om creatief expressie te geven aan wat er binnenin je leeft. Via beelden.

Je ontdekt de 4 groepen en transpersoonlijke kaarten binnen SoulCollage®, leert een specifiek leesproces om je kaarten te raadplegen en hebt ruim de tijd om kaarten te maken.

Toegang hebben tot je eigen essentie, geeft je in het dagelijkse leven een kompas om te navigeren. Het helpt je antwoorden te vinden op hetgeen je zoekt en brengt meer balans in je leven.

Welkom!

SoulCollage workshop

Kosten

€ 125,- *

*exclusief 21% BTW voor werkgevers en zelfstandigen

  • 1-daagse workshop van 10 – 16.30 uur in Den Haag, locatie volgt
  • in een groep van maximaal max. 6 deelnemers
  • inclusief tools en materialen zoals blanco kaarten en een rijkdom aan afbeeldingen
  • inclusief koffie, thee & lekkers
  • de lunch is een potluck: iedereen neemt een eigen bijdrage mee, met als resultaat een gezellige en ontspannen lunch met een variëteit aan smakelijke heerlijkheden

Deze workshop voldoet aan de vereisten om de SoulCollage® Facilitator Training te kunnen volgen.

 

Met dank aan

alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.