Persoonlijke coaching

Over ontwikkeling en persoonlijke doelen

Iedereen treedt het leven op zijn of haar eigen unieke manier tegemoet. Ik help mensen zich daar bewust van te worden zodat zij vanuit hun essentie prettiger, sneller en beter hun wensen waarmaken en hun doelen bereiken.

Photo by Drew Farwell on Unsplash

Van je ‘zwakte’ je kracht maken, vraagt moed en durf. Stilstaan bij jezelf. Naar buiten brengen wat jou bezielt. Ervoor uitkomen wat je moeilijk en lastig vind. Je aan de wereld durven tonen zoals je bent. Met je vreugde, je verdriet, je falen en twijfels. Met alles erop en eraan. Dat geeft kracht en zin!

Ware groei

Als coach bied ik een veilige setting en help ik om je eigen koers uit te zetten vanuit je essentie. Zo wordt je weer eigenaar van de situatie. 
Ik spaar je niet en ga niet mee in aannames en ideeën die je over jezelf hebt. Wel luister ik met heel mijn hart, confronteer ik jou en vraag door om laat ik je anders tegen een kwestie aan te laten kijken. Zo wordt je je bewust van de gedragspatronen die je in je ontwikkeling belemmeren en ervan weerhouden om werkelijk te bereiken wat je wilt. Zo beantwoorden we samen jouw (levens)vragen.

Mijn coachstijl is non-conformistisch, buiten de denkbare lijnen en kaders, met bezieling en passie.

Ben je toe aan coaching met een vleugje meer? Plan hier je belafspraak in.