Skip to content

Persoonlijke coaching

Over slimmer leven, stilte en zelfonderzoek

‘the most effective way to do it, is to do it’

Amelia Earhart ~ een beroemde Amerikaanse vliegenierster

Persoonlijke coaching is altijd een beetje spannend, maar o zo leuk. Want je kiest er zelf voor en je doet het ook helemaal voor jezelf. Van jou, voor jou dus.
Ik kan je zeggen, al die keren dat ik besloot om me te laten coachen – en dat is best regelmatig – dacht ik: ‘Okay, geen achterdeurtjes meer. Ik ben klaar met overleven en problemen vermijden. Het is tijd om in de spiegel te kijken en een stap in de juiste richting te zetten.’
Telkens besefte ik hoe enorm waardevol het is om met een gelijkwaardige gesprekspartner tijd te nemen voor een serieus gesprek. Om samen zaken de revue te laten passeren die voor mij er werkelijk toe doen. Met de nadruk op samen. Iemand in de arm te nemen die mij met heel veel vriendelijkheid én pit confronteert met de nodige ‘verborgen gebreken’. Waarmee ik soepeltjes onder de waterlijn duik op zoek naar die ene belemmering die roet in het eten gooit en me afhoudt om mijn doel te behalen. Het levert mij altijd maar dan ook altijd zoveel méér op dat waar ik in eerste instantie voor kwam.
Dat is coaching!

Iedereen treedt het leven op haar eigen unieke manier tegemoet. Soms zit dat tegen. Ik help jou bij het herontdekken van je pad.
Dat gebeurt door je opnieuw te verbinden met wie je bent, te kijken naar hoe je bent vastgelopen en te ontdekken wat je onvervulde behoefte is. Zo’n onvervulde behoefte laat zich kennen in bijvoorbeeld een lastig probleem waar je tegenaan loopt, maar het kan ook een diep verlangen zijn dat je heel graag wilt verwezenlijken.

Van je ‘zwakte’ je kracht maken, vraagt moed en durf. Stilstaan bij jezelf. Naar buiten brengen wat jou bezielt. Ervoor uitkomen wat je moeilijk en lastig vind. Je aan de wereld durven tonen zoals je bent. Met je vreugde, je verdriet, je falen en twijfels. Met alles erop en eraan. Dat geeft kracht en zin.

Ware groei

Als coach bied ik een veilige setting en help ik je jouw eigen koers uit te zetten vanuit je essentie. Zo wordt je weer eigenaar van de situatie. Dat is ware groei.
Ik spaar je niet en ga niet mee in aannames en ideeën die je over jezelf hebt. Wel luister ik met heel mijn hart, confronteer jou en vraag door om je anders tegen de kwestie aan te laten kijken. Je wordt je bewust van de gedragspatronen die je belemmeren om werkelijk te bereiken wat je wilt. Zo beantwoorden we samen jouw (levens)vragen.

Mijn coachstijl is non-conformistisch, buiten de denkbare lijnen en kaders, met bezieling en passie.

Ben je toe aan coaching met een vleugje meer?

Plan je belafspraak