Skip to content

Persoonlijke Coaching

Over slimmer leven, stilte en zelfonderzoek

’the most effective way to do it, is to do it’

Amelia Earhart ~ een beroemde Amerikaanse vliegenierster

Persoonlijke Coaching

Iedereen treedt het leven op haar eigen unieke manier tegemoet. Soms zit dat tegen.

Opnieuw verbinden met wie je bent, durven te kijken naar hoe je bent vastgelopen en ontdekken wat je onvervulde behoefte is, brengt je terug naar jezelf en geeft je weer de keuze en mogelijkheid te doen wat nodig is voor meer plezier en voldoening in je leven.
Zo’n onvervulde behoefte laat zich kennen in bijvoorbeeld een lastig probleem waar je tegenaan loopt, maar het kan ook een diep verlangen zijn dat je heel graag wilt verwezenlijken.

Als coach bied ik een veilige setting en help ik je jouw eigen koers uit te zetten vanuit je essentie. Zo wordt je weer eigenaar van de situatie. Dat is ware groei.
Ik spiegel je in aannames en ideeën die je over jezelf hebt. Ik luister met mijn hart en vraag door om je anders tegen de kwestie aan te laten kijken. Je wordt je bewust van de gedragspatronen die je belemmeren om werkelijk te bereiken wat je wilt. Zo beantwoorden we samen jouw (levens)vragen. Mijn coachstijl is non-conformistisch, buiten de denkbare lijnen en kaders, met bezieling en passie.

Systemische Coaching

Wanneer de oorzaak van een ‘probleem’ dieper blijkt te liggen dan je oorspronkelijke coachvraag
zou Systemische coaching passend kunnen zijn.
Systemische coaching is een andere manier van kijken naar een probleem en is geschikt om complexe situaties in z’n geheel te ontwarren en helpt je de realiteit onder ogen te zien.

Je onderzoekt wat er ‘over het hoofd’ wordt gezien: de verborgen patronen en onbewuste dynamieken uit je familiesysteem. Systemische Coaching geeft diepe inzichten over jezelf en zet je persoonlijke groei in een ander licht.

Wat cliënten zeggen:

Daphne luistert zeer goed, ook tussen de regels door. Ze geeft geen oordeel. Ze stelt vragen waardoor je zelf anders tegen dingen aan gaat kijken en niet als vanzelfsprekend gaat ervaren. Ze heeft een erg positieve inslag en laat je dingen ervaren vanuit je gevoel, tot diep van binnen. Dat vond ik in het begin wat onwennig, maar het maakte wel veel los. Ik weet meer wat mijn passies zijn en sta ik sterker in mijn schoenen.

Daphne is een coach die naar jou kijkt, wat jij nodig hebt en haar expertise en ervaring inzet voor wat jou zinvol is. Ze is open, eerlijk niet bang om confronterend te zijn op een veilige manier zodat je  je niet afsluit.

Daphne staat bekend om haar sprankelende vitale persoonlijkheid. Zelf zegt zij daarover: ‘Het werkt besmettelijk. Het maakt mensen moedig.

Naast mooie inzichten en het plezier, neem ik ook de onbevooroordeeldheid van Daphne neem ik mee; er is geen goede of juiste manier, er is alleen wat voor mij het beste werkt.