Skip to content

Self-Care door SoulCollage® voor Coaches & Therapeuten in 2019

     

Her-ontdek je creativiteit
Voed je verbeeldingskracht
Vind nieuwe inspiratie voor je eigen leven en werkpraktijk

Coaches en therapeuten zijn dagelijks met anderen bezig. Met veranderingsprocessen, meta-communicatie, feedback geven en een luisterend oor zijn. Dit werk vraagt om een gezonde energiebalans, aandacht voor jezelf en momenten om op te laden.
Als je vol in het leven staat en met mensen werkt, is goed voor jezelf zorgen een must. Door regelmatig aandacht te richten op je eigen behoeften, voel je je goed en in balans. Dan ben je aardiger en beter voor jezelf en voor anderen.

SoulCollage® geeft nieuwe energie

Self-Care door SoulCollage® gaat over goed voor jezelf zorgen. Goed voor jezelf zorgen betekent weten wat je nodig hebt en wat je wilt. Door goed te leren voelen wat wel en niet voor je werkt. Met aandacht luisteren, naar jezelf en je lichaam.

Beelden, intuïtie & verbeeldingskracht diepen je innerlijke wijsheid over kleine en grote kwesties in het dagelijkse leven en zaken waar je in je praktijk mee te maken hebt. De SoulCollage® spiegelt jou als maker in schoonheid, kracht en dromen. Maar ook in prestaties, afscheid en rouw.
Iedere SoulCollage® kaart geeft betekenisvolle doorkijkjes in de diepte van je innerlijke wijsheid. Het vormt een unieke deur naar verhalen, antwoorden en wordt zo een bron van blijdschap.

SoulCollage® is één van de meest luisterrijke technieken die ik gebruik voor mijn eigen Self-Care. ’s Avonds trek ik me graag terug aan mijn werktafel en verlies me in de kleurrijke verzameling van afbeeldingen die ik inmiddels heb aangelegd. Handen, intuïtie en beelden doen het werk. Hoofd schakelt over op ‘aangename ruststand’. Zo wordt het een tijdloze tijd in stilte waarin ik veel plezier beleef en ontspanning ervaar.

Over de workshop
? Je maakt uitgebreid kennis met het verdiepende SoulCollage® leesproces en ?ontdekt de 4 groepen binnen SoulCollage®. ?Je ervaart de transformerende kracht van deze betaalbare en makkelijk toepasbare techniek. ?Je oefent met aanwezig zijn, focussen, felt-sense en het afstemmen en vertrouwen op je innerlijk weten. ?Je werkt met je intuïtie en ervaart hoe behulpzaam SoulCollage® is in bijvoorbeeld het maken van keuzes. ?Via een geleide visualisatie ontdek je één van de zeven Metgezellen (diertotems) welke ‘huist’ in het oer-energiesysteem van het lichaam: de chakra’s uit de Yoga traditie. Je innerlijke wijsheid weet met welk dier het jou  zal verrassen in de visualisatie. Raadpleeg je een Metgezel kaart, dat krijg je toegang tot de instinctmatige vitaliteit van je lichaam en de metaforische trilling van het dier dat je op die energieplek hebt ontmoet. ?En ‘last but not least’… je beleeft het grote plezier van knippen, plakken en collages maken.

De dag vindt plaats in het ondersteunende gezelschap van je ‘collega’-begeleiders in intervisie-sfeer. Je hebt geen ervaring nodig met SoulCollage® om als coach of therapeut aan deze dag deel te nemen.

Datum & Locatie

Zondag 9 december 2018 van 9.30 – 17 uur

Voor deze SoulCollage® 1-daagse werken we in de fijne lichte Studio van de Zon in Den Haag. Verrassend in het groen verscholen in een goed bereikbare Haagse wijk ligt een parel van plekje om creatief te werken. Een rustige, lichte en speelse ruimte waar je ontspannen met SoulCollage® bezig gaat.

Kosten

€ 125,- (excl. 21% BTW) inclusief alle materiaal, koffie/thee & lekkers en lunch.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen, heb je zin gekregen om deel te nemen? Mail mij op info@dsac.nl of bel me op 06 24 98 12 48 en ik reserveer je plek.

Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!
SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.