SoulCollage® 1-daagse voor coaches & therapeuten op zondag 9 december 2018

SoulCollage® is ook een krachtige tool voor coaches en therapeuten.

Deze creatieve, directe werkvorm kan je als begeleider in je praktijk inzetten om cliënten stappen te laten zetten richting hun gewenste doel. Of meer begrip te ontwikkelen rondom emoties, blokkades en verdriet.

SoulCollage® vergroot het gevoel van empowerment; van persoonlijke macht en kracht. Dat begint altijd met zelfkennis, het ontdekken wie en wat je bent en het weten en geloven waartoe je in staat bent.

Het is een prachtig hulpmiddel om meer speelsheid, creativiteit én empowerment in het werk met cliënten te krijgen. Alle inzichten die zij krijgen, komen voort uit de eigen innerlijke wijsheid en zijn daarom duurzaam, sterk en inspirerend.

Datum & Locatie

Zondag 9 december 2018 van 9.30 – 17 uur

Voor deze SoulCollage® 1-daagse werken we in de fijne lichte Studio van de Zon in Den Haag. Verrassend verscholen in een goed bereikbare woonwijk in Den Haag ligt een parel van plekje om creatief te werken. Een rustige, lichte en speelse ruimte waar je ontspannen met SoulCollage® bezig gaat.

Kosten

€ 128,- (excl. BTW) inclusief lunch & cursusmateriaal.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin gekregen om deel te nemen? Contact me dan via onderstaand contactformulier of mail mij op  info@dsac.nl.

Heb je vragen, dan zijn die natuurlijk zeer welkom.

Leuk je te ontmoeten op deze 1-daagse.

Dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.

Naam*

Emailadres*

Onderwerp

Bericht

captcha
Typ a.j.b. bovenstaande tekst in het onderstaande veld:

* dit zijn verplichte velden