SoulCollage® Workshop op zondag 4 november 2018

Neem de paradoxale route met SoulCollage®

Met SoulCollage® begin je blanco. Je hoeft niets te weten of te begrijpen. Alles dat je nodig hebt, is er al. De tools die je ziet: afbeeldingen, karton, lijm, schaar. En tools die je niet ziet maar wel voelt: je intuïtie, zin, verlangen en natuurlijk je nieuwsgierigheid. Je ogen en handen doen speels het werk en jij volgt je neus als een wolf die iets op het spoor is.

mijn SoulCollage® kaart ‘WOMEN WHO RUN WITH SCISSORS’

Het heeft iets speciaals als je – gegrepen door het plezier – je eigen collage op het karton ziet verschijnen. Is je SoulCollage® kaart klaar, dan vergaar je je innerlijke wijsheid door de kaart te lezen. Tijdens dit ‘ik ben degene die’ proces dringt ook het besef werkelijk tot je door dat deze wijsheid uit jou komt.
De paradox van SoulCollage® is dat het licht en speels is en tegelijkertijd de essentie raakt.

In deze workshop ontdek je de 4 groepen binnen SoulCollage®

  • Het Comité oftewel de psychologische groep: de innerlijke persoonlijkheidsdelen
  • De Gemeenschap; mensen, dieren, plaatsen die met hun speciale invloed belangrijk zijn in je leven
  • De Metgezellen, persoonlijke dier-totems die verbonden zijn met de chakra’s, het oer-systeem van energiecentra in het lichaam
  • en de Raadgevers, die het collectieve onbewuste (archetypen) en het bewuste (universele menselijke concepten) vertegenwoordigen en voor jou persoonlijk en uniek zijn.

Deze workshop

  • biedt tafels vol met een verscheidenheid aan afbeeldingen en onbeperkt materiaal gebruik
  • openen en sluiten we af met een ritueel om sacred tijd en ruimte in en uit te luiden
  • geeft je persoonlijke tijd in stilte evenals in verbinding zijn met andere Soul-volle deelnemers
  • maak en verken je je SoulCollage® kaarten als portalen van transformatie in een veilige, ondersteunende en aangename omgeving
  • oefen je hoe je nog dieper kunt luisteren naar en vertrouwen op je innerlijke wijsheid
  • biedt licht lichaamswerk en geleide visualisatie (fijn om comfortabele kleding te dragen of mee te nemen)

We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers.

Iedereen, met en zonder ervaring, is van harte welkom!

Datum & locatie

Zondag 4 november 2018 in Het atelier van Jacquelijne Constant en Een Schitterend Onderzoek, Uraniumweg 17, 3542 AK Utrecht (Lage weide)

Kosten

€ 90,- (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP’rs), inclusief materiaal, koffie, thee & lekkers. We lunchen gezamenlijk in het atelier met een Potluck-tafel. Een ieder maakt iets wat hij/zij graag maakt en lust. Neem dus een eigen heerlijke bijdrage mee die we gezamenlijk gaan delen.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin gekregen om deel te nemen? Contact me dan via onderstaand contactformulier of mail mij op  info@dsac.nl en ik reserveer je plek. Heb je vragen, dan zijn die natuurlijk zeer welkom.

Leuk je te ontmoeten op deze workshop!

Dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.

Naam*

Emailadres*

Onderwerp

Bericht

captcha
Typ a.j.b. bovenstaande tekst in het onderstaande veld:

* dit zijn verplichte velden