SoulCollage® workshop ‘De Raadgevers’ – Archetypen op 6 september 2018

Op donderdag 6 september 2018 geef ik weer een SoulCollage® workshop bij De Verbindende Factor in Nuenen. Deze keer staat de groep De Raadgevers oftewel de Archetypen centraal. De spirituele aard van de ziel.

Je zou archetypen universele patronen van energie kunnen noemen die zeer actief werken en spelen in je leven. Metaforen waarvan de beeltenis je bij de lurven grijpt en je aanwijzingen geeft over de wezenlijke patronen in je levensverhaal.

Welke mogelijkheden, verhaallijnen en oorspronkelijke intenties liggen er voor jou al eeuwenlang op de plank?

Verbeeldingskracht en emotie zijn je reisleiders in deze workshop.

Het programma nodigt je uit te werken met 1 tot 3 persoonlijke en heel specifieke archetypen die een grote rol spe(e)l(d)en in je leven en/of op dit moment je aandacht vragen. Je consulteert je Raadgeverskaart(en) die kennis & wijsheid herbergen over je oorspronkelijke natuur en hoe je je plek in de wereld vol vertrouwen kunt innemen.

Tijdens het lezen van je kaart(en) ontvang je mijn persoonlijke begeleiding om je helderheid en wijsheid ten aanzien van je vraag of thema te verdiepen.

Met SoulCollage® begin je blanco. Je hoeft niets te weten of te begrijpen. Alles dat je nodig hebt, is er al. De tools die je ziet: afbeeldingen, karton, lijm, schaar. En tools die je niet ziet maar wel voelt: je intuïtie, zin, verlangen en natuurlijk je nieuwsgierigheid. Je ogen en handen doen speels het werk en jij volgt je neus als een wolf die iets op het spoor is.

Het heeft iets speciaals als je – gegrepen door het plezier – je eigen collage op het karton ziet verschijnen. Is je SoulCollage® kaart klaar, dan vergaar je je innerlijke wijsheid door de kaart te lezen. Tijdens dit ‘ik ben degene die’ proces dringt ook het besef werkelijk tot je door dat deze wijsheid uit jou komt.

SoulCollage® is licht en speels is en raakt tegelijkertijd de essentie.

In deze workshop ontdek je welke Raadgevers voor jou persoonlijk en uniek zijn en een belangrijke rol in je leven spelen.

Deze workshop

  • biedt tafels vol met een verscheidenheid aan afbeeldingen en onbeperkt materiaal gebruik
  • openen en sluiten we af met een ritueel om sacred tijd en ruimte in en uit te luiden
  • geeft je persoonlijke tijd in stilte evenals in verbinding zijn met andere Soul-volle deelnemers
  • maak en verken je je SoulCollage® kaarten als portalen van transformatie in een veilige, ondersteunende en aangename omgeving
  • oefen je hoe je nog dieper kunt luisteren naar en vertrouwen op je innerlijke wijsheid
  • biedt mijn persoonlijke begeleiding om je helderheid en wijsheid ten aanzien van je vraag te verdiepen

We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers.

Iedereen, met en zonder ervaring, is van harte welkom!

Datum & locatie

Donderdag 6 september 2018 van 10 – 17 uur bij de Verbindende Factor, Wettenseind 4, 5674 AA Nuenen.

Kosten

€ 90,- (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP’rs), inclusief materiaal, koffie, thee & lekkers. We lunchen gezamenlijk in het atelier met een Potluck-tafel. Een ieder maakt iets wat hij/zij graag maakt en lust. Neem dus een eigen heerlijke bijdrage mee die we gezamenlijk gaan delen.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin gekregen om deel te nemen?

Stuur me een bericht via onderstaand contactformulier, per mail of bel naar 06 24 98 12 48 en

ik reserveer je plek.

Ook als je vragen hebt.

Leuk je te ontmoeten op deze workshop!

Dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]