Skip to content

Workshops

De Taal van Beelden

Introductie 1-daagse workshop
SoulCollage®

Zaterdag 18 september 2021

Kleur en stem geven aan de rijkdom die verborgen ligt in jou? Hoe je dat doet, ontdek je met SoulCollage®.

Er ligt een onuitputtelijke bron aan innerlijke wijsheid te wachten tot jij het komt ophalen. SoulCollage® brengt je in contact met de dieperliggende lagen. Het is bijzonder vervullend om te doen.

De workshop neemt je mee in de basis van SoulCollage®.  Het is een fijne manier om kennis te maken om je op een nieuwe manier met jezelf te verbinden. Via beelden.

Je ontdekt de 4 groepen en transpersoonlijke kaarten binnen SoulCollage®, leert een specifiek leesproces om je kaarten te raadplegen en hebt ruim de tijd om kaarten te maken.

Toegang hebben tot je eigen diepte, geeft je in het dagelijkse leven een kompas om te navigeren. Het helpt je antwoorden te vinden op hetgeen je zoekt en brengt meer balans in je leven.

Welkom!

 Daphne

SoulCollage workshop

Kosten

€ 94,-*

  • ‘live’ 1-daagse workshop van 10 – 16.30 uur in het coachatelier in het Haagse Zuiderpark
  • in een groep van max. 5 deelnemers, dan is 1,5 meter tussenruimte gegarandeerd
  • inclusief alle tools en materialen: blanco kaarten en een overvloed aan afbeeldingen
  • inclusief koffie, thee met lekkers en een lunch met biologische vegetarische soep & brood
  • deze workshop voldoet aan de vereisten om de SoulCollage® Facilitator Training te kunnen volgen


*exclusief 21% BTW voor werkgevers en zelfstandigen

Wat deelnemers zeggen

Door het volgen van de complete cursus (5 dagen) heb ik mijzelf op een intensieve creatieve manier beter leren kennen en ontdekt hoe ik omga met bepaalde emoties van verdriet, rouw en sterke eigenschappen en wat mijn valkuilen en patronen zijn in hoe ik mijzelf manifesteer in het leven.

Het heeft voor mij persoonlijk nieuwe poorten en mogelijkheden geopend voor de toekomst. Tijdens dit proces heb ik besloten om – eindelijk na 7 jaar – uit te spreken om te willen gaan samenwonen!
SoulCollage® is een methode die je zelf mag ervaren en je tot inzichten laat komen waar je op dit moment aan toe bent. Het is een ontdekkingsreis in en voor jezelf.

Ik ben Daphne dankbaar voor deze leerzame ervaring en haar prettige begeleiding tijdens het persoonlijke SoulCollage® proces. Het was inspirerend en intensieve maand. Een kadootje voor mijzelf, en ik heb genoten van de verrukkelijke lunches op de workshopdagen.

Zelfstandig ondernemer

De eerste die ik maakte, bij jou aan de huiskamertafel Daphne. Mooie ontdekking was het. Bracht de geschiedenis van mijn familie in het licht.

Beeldend kunstenaar, coach & therapeut

De kaarten liggen in mijn atelier. De SoulCollage®dag en de wijsheid ervan inspireert me. Je begeleiding was liefdevol en open, echt fijn.

Visual artist, grafisch ontwerper en zen leraar

Met de hulp van velen

Met dank aan

alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!

SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.