Summer SoulCollage® Serie

In de zomer van 2019, heb ik de volledige Summer SoulCollage® Serie gevolgd bij Daphne Smit. 
Voor mij was het een eerste kennismaking met SoulCollage®.

Door het volgen van de complete cursus (5 dagen) heb ik mijzelf op een intensieve creatieve manier beter leren kennen en ontdekt hoe ik omga met bepaalde emoties van verdriet, rouw en sterke eigenschappen en wat mijn valkuilen en patronen zijn in hoe ik mijzelf manifesteer in het leven.

Het heeft voor mij persoonlijk nieuwe poorten en mogelijkheden geopend voor de toekomst. Tijdens dit proces heb ik besloten om (eindelijk na 7 jaar) uit te spreken om te willen gaan samenwonen!

SoulCollage® is een methode die je zelf mag ervaren en je tot inzichten laat komen waar je op dit moment aan toe bent. Het is een ontdekkingsreis in en voor jezelf.

Ik ben Daphne dankbaar voor deze leerzame ervaring en haar prettige begeleiding tijdens het persoonlijke SoulCollage® proces. Het was inspirerend en intensieve maand.

Een kadootje voor mijzelf, en ik heb genoten van de vurrukkullukke lunches op de workshopdagen. 

Anoniem

Ik heb alle thema’s van de Summerschool meegemaakt en wil daarom een collage van 5 persoonlijke SoulCollage® kaarten die ik heb gemaakt met jullie delen:
‘Toekomst vol mogelijkheden’

Get SoulCollage®ed this Summer

Na anderhalf jaar SoulCollage® workshops geven heb ik één ding gemerkt: er is nooit genoeg tijd wanneer je eraan begint.

De maand augustus geef ik de Summer SoulCollage® Serie!

Het is een reeks van losse SoulCollage® dagen voor de liefhebber. voor de beginnende en de meer ervaren. Je kunt aan de hele serie deelnemen maar ook 1 (of meer ) losse workshopdagen volgen.

SoulCollage® kaart

Net als op op vakantie ..
hoef je niets uit te vinden
hoef je niets te bedenken
hoef je niets op te lossen
niets te interpreteren
niets door te hebben
niets te verzinnen
niets uit te leggen
niets te bepalen
niets te flikken
niets te fixen
Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en te genieten.

Je gaat spelen met van één van de meest fijne intrigerende methodes die ik ken. SoulCollage®. Het is gemakkelijk en vooral erg leuk. Iedereen die van beelden, symbolen en verrassende inzichten houdt en op zoek is naar een intuïtieve methode voor persoonlijke groei, vindt deze serie inspirerend en leuk.

Eh… vertel nog even wat is SoulCollage® is?

Wereldreizigster & SoulCollage® fan

SoulCollage® geeft je direct toegang tot je innerlijke wijsheid. Het is een creatieve tool voor zelf-ontdekking. Het is een deur waardoor je een kijkje kunt nemen in je ziel. En in je geschiedenis en in je ervaringen en aspecten van jezelf te ontdekken die je niet alleen zou bereiken door te denken. Je maakt gebruikt van je intuïtie en verbeelding als je je kaarten maakt. Iedere kaart weerspiegelt een ander aspect van wie je bent.

Je gebruikt eenvoudige materialen: afbeeldingen uit tijdschriften, schaar, lijm en karton. En je doet dit in je eigen tijd, in je eigen tempo en in je eigen taal van beelden. Iedereen kan het! De SoulCollage®kaarten die je hebt gemaakt, geven je in een reading toegang tot je aangeboren ‘weten’. Velen die hun kaarten in persoonlijke readings raadplegen, zijn vaak verbaasd over de synchroniciteit van de kaarten die ze trekken, en door de wijsheid van hun antwoorden.

Deze methode heeft honderden mensen geholpen die zichzelf niet-kunstenaars hebben verklaard om hun creativiteit te ontdekken en hun verbeelding aan te wakkeren.

Waarom deelnemen? SoulCollage®

SoulCollage® work-in-progress door Kunstenares en Psychotherapeut
 • is écht heel leuk en ontspannend
 • ontwikkelt je waarnemingsvermogen en intuïtie
 • oefent je vermogen om diep te luisteren
 • geeft toegang tot antwoorden vanuit je innerlijke wijsheid.
 • biedt een groep van gelijkgestemden: dat geeft een mooie bedding en aanmoediging.
 • geeft je meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en meesterschap en
 • Je hebt een flinke stapel SoulCollage® kaarten gemaakt aan het einde van deze Summer SoulCollage® serie voor het doen van persoonlijke readings

Voor wie? Voor mensen die

 • willen genieten, blijvende inspiratie zoeken en iets moois willen creëren
 • zich meer willen verbinden met hun eigen kern op een speelse diepe manier
 • verlangen hebben naar creativiteit en betekenisvolle expressie
 • interesse hebben in hun persoonlijke ontwikkeling en daar belang bij hebben

Kom samen met een vriendin

Het is een zeer geschikte een ‘fun’ activiteit om samen met een vriendin, zus, dochter of iemand anders te doen. Want je leert elkaar op een andere manier kennen en vertelt over dingen waar je anders niet zo snel over spreekt.

Breng je iemand mee, dan ontvang je 10% extra korting (samen delen).

Programma schema

De Summer SoulCollage® serie bestaat uit een uitgebreide introductieworkshop plus 4 verdiepende thema-workshops waarvan ik met een quote, oneliner, film- of songtitel een tipje van de sluier oplicht. We starten om 10 uur en eindigen om 16.30 uur.

Dag 1 Zondag op 4 augustus 2019
Uitgebreide Summer SoulCollage®introductie*

Je gaat spelen met beelden! Met behulp van intuïtie en verbeeldingskracht creëer je je eigen kaarten met collages, waarbij elke kaart een ander aspect weergeeft van wie je bent. Je ontdekt ook de vier groepen binnen SoulCollage die de psychologische, sociale, energetische en archetypische dimensies in je leven vertegenwoordigen en ervaart het SoulCollage® leesproces.


Dag 2 Zondag 11 augustus 2019
’Everything the Power of the World does is done in a circle’


Dag 3 Zondag 18 augustus 2019
‘Why don’t you stop and smell the roses?


Dag 4 Zondag 25 augustus 2019
’The Devil wears Prada’


Dag 5 Zaterdag 31 augustus 2019
’Fields of Gold’

Deelnemen voor een zomertarief

 • de hele serie, 5 dagen dan betaal je € 389 i.p.v. € 495
 • 4 dagen, betaal je € 319 i.p.v. € 396
 • 3 dagen betaal je € 249 i.p.v. 297
 • 2 dagen betaal je €179 i.p.v. 198
 • 1 dag betaal je € 89 i.p.v. € 99

Alle dagen zijn inclusief alle materialen, koffie/thee & lekkers én lunch.

Prijzen zijn incl. btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven en ZZP’ers.

Extra sets van 20 kartons & hoesjes zijn op de dagen zelf te koop voor € 12,50 (contact af te rekenen).

SoulCollage® Raadgeverskaart

Locatie

Den Haag

Begint het al te kriebelen? Staat je ‘inner-artist’ flink te juichen? Kom dan lekker knippen, plakken en vooral genieten, je bent van harte welkom!

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en heb je zin gekregen om deel te nemen? Contact me dan via 06 24 98 12 48 of info@dsac.nl en ik reserveer je plek. Heb je vragen, dan zijn die natuurlijk ook zeer welkom.

Leuk je te ontmoeten, ik kijk uit naar je komst!

Dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars waarvan de beelden ons inspireerden om onze binnen- en buitenwereld opnieuw te creëren en te ontdekken!
SoulCollage®-kaarten worden niet verkocht, verhandeld of geruild en worden gereproduceerd alleen voor persoonlijk gebruik van de samensteller van de kaart. SoulCollage® kaarten kunnen gebruikt worden als voorbeelden ter illustratie van het SoulCollage®-proces.