Workshops

 

Workshop ‘Bodyfulness’

Om uit te leggen wat Bodyfulness is, begin ik eerst met ‘Mindfulness’. Een woord dat hoogstwaarschijnlijk op dit moment 90% van de mensen die met persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling bezig is, kent.

Maar wat is Mindfulness nou precies?

Mindfulness is het bewustzijn dat in ieder mens oprijst wanneer er bewuste aandacht is, in het hier en nu, met vriendelijkheid en nieuwsgierigheid. Alleen: heb je ook gemerkt dat wanneer je het woord Mindfulness leest of hoort, je vrij direct ‘in je denken’ schiet, je ratio gebruikt? Weet dan dat deze opmerkelijke en razendsnelle reactie van onze psyche een onderdeel is van ‘mindful zijn’ maar lang niet alles omvat. Ons lichaam waar we in huizen, wonen, waar je mee in actie komt, is een belangrijke ingang om mindfull zijn beter te begrijpen, ons bewustzijn te vergroten en verder te ontwikkelen. Vandaar dat ik Bodyfulness heb gekozen.

Contact maken met een ander mens, prettig samenwerken, duidelijk communiceren en keuzes maken; het wordt leuker, speelser en creatiever wanneer jij weet beter wie jij bent, wat je ervaart en hoe dat voelt. Oftewel relateren vanuit bewustzijn.

Stel, je hebt een baan waarin je nauw samenwerkt met mensen (collega’s en klanten) en jullie teamsucces hangt af van een goede onderlinge communicatie. Daarvoor je o.a. een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen nodig. Je werkinstrument is dus niet alleen praktische kennis en communicatievaardigheden maar ook je vermogen om aan te sluiten bij andere mensen en op een zo prettig mogelijke manier doelen te realiseren of zaken te verbeteren.

Goed bekeken kan dat alleen wanneer jij contact met jezelf hebt, voelt en ervaart. In deze workshop gaan we op een laagdrempelige en leuke manier aan de slag hoe je kunt verbeteren.

  • Voor groepen en teams die met elkaar samenwerken
  • van 6 tot 16 personen
  • afgestemd op jullie team
  • dagdeel of dagworkshop
  • locatiebemiddeling mogelijk

Wil je meer informatie over deze workshop? Contact me dan via het onderstaande formulier en ik neem contact met je op. Natuurlijk kan je me ook bellen op 06 24 98 12 48.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]