Skip to content

Ervaringen

In de zomer van 2019, heb ik de volledige Summer SoulCollage® Serie gevolgd bij Daphne Smit. Voor mij was het een eerste kennismaking met SoulCollage®.

Door het volgen van de complete cursus (5 dagen) heb ik mijzelf op een intensieve creatieve manier beter leren kennen en ontdekt hoe ik omga met bepaalde emoties van verdriet, rouw en sterke eigenschappen en wat mijn valkuilen en patronen zijn in hoe ik mijzelf manifesteer in het leven.

Het heeft voor mij persoonlijk nieuwe poorten en mogelijkheden geopend voor de toekomst. Tijdens dit proces heb ik besloten om – eindelijk na 7 jaar – uit te spreken om te willen gaan samenwonen!

SoulCollage® is een methode die je zelf mag ervaren en je tot inzichten laat komen waar je op dit moment aan toe bent. Het is een ontdekkingsreis in en voor jezelf.

Ik ben Daphne dankbaar voor deze leerzame ervaring en haar prettige begeleiding tijdens het persoonlijke SoulCollage® proces. Het was inspirerend en intensieve maand. Een kadootje voor mijzelf, en ik heb genoten van de verrukkelijke lunches op de workshopdagen. 

Anoniem


De eerste die ik maakte, bij jou aan de huiskamertafel Daphne. Mooie ontdekking was het. Bracht de geschiedenis van mijn familie in het licht.

Beeldend kunstenaar, coach & therapeut


De kaarten liggen in mijn atelier. De SoulCollage®dag en de wijsheid ervan inspireert me. Je begeleiding was liefdevol en open, echt fijn.

Visual artist, grafisch ontwerper en zen leraar