Skip to content

Loopbaancoaching

Met minder moeite en meer voldoening

Soms twijfel je aan wat je aan het doen bent. Dat is volkomen normaal. Dan is het goed om daar stil bij te staan. Je gevoel serieus te nemen. Vaak speelt er meer. Dat kan naar voren komen in het ontbreken van een uitdaging. Of het missen van plezier of inspiratie die je eerder wel voelde. Maar eigenlijk kun je niet precies aangeven waar het ‘m in zit.

Zit je nog ‘on track’ of wordt het tijd om een coach in de arm te nemen om te onderzoeken of jij je talent en kwaliteiten ook werkelijk gebruikt, hoe je dit kunt veranderen.


Het levensverhaal als onuitputtelijke bron van zelfontdekking

Wanneer je je verdiept in je eigen wijze levensverhaal, leer je keuzes maken die authentiek en duurzaam zijn omdat ze gebaseerd zijn op je eigen levensloop. De essentiële kwaliteiten die je in huis hebt komen duidelijk in beeld waardoor je ze bewust kunt inzetten.

Uit de praktijk blijken 4 sessies voldoende te zijn om aanknopingspunten te vinden, inzichten te laten ontstaan en je koers te bepalen. Zinvolle combinaties aan met andere begeleidings- en creatieve technieken maken onderdeel uit van het traject. 

Dit korte traject bestaat uit

  • Biografie-onderzoek
  • Verbinding leggen naar de vraagstelling
  • Inventarisatie en actieplan

We starten met een oriënterend gesprek (kan ook online) om je vraag te inventariseren en natuurlijk met elkaar kennis te maken. 

Heb je interesse? App of bel me dan op 06 24981248, dan praten we verder. Welkom!