Loopbaancoaching

ashley-batz-1298-unsplash
Photo by Ashley Batz on Unsplash

Ben je op zoek bent naar iets dat je loopbaan nieuw leven in kan blazen en wil je het werk doen dat beter past bij je talenten en wensen, dan is loopbaancoaching een uitstekend instrument. Ik begeleid je graag op je ontdekkingsreis.

Voorbeelden van loopbaanvragen zijn: Hoe vind ik weer plezier en inspiratie in mijn werk? Ik sta op een kruispunt, welke kant wil ik op? Ik heb het gevoel dat ik overal ben ingerold, zou ik in een andere functie meer op mijn plaats zijn? Of kan ik meer van mijn huidige werk maken?

In loopbaancoaching kijk je naar

  • het verleden: het verloop van je carrière, de patronen in je persoonlijk leven die invloed had op waar je momenteel staat. Hoe ben je geworden wie je bent? Wat stimuleert en belemmert je? Wat is eigenlijk kiezen? Op welke manier ben je omgegaan met keuzes en crises?
  • je waarden; wat vindt je belangrijk in werk, wat past bij jou? Wie ben je? Ben je introvert of extravert, intuïtief of rationeel? Hoe pak je dingen aan? Kijk je de kat uit de boom of stort je jezelf ergens in?
  • je wensen: stel je hebt het voor het zeggen; hoe zou je je toekomst het liefste zien? Wat inspireert je ten diepste, wat is in essentie waar warm van wordt en warm voor loopt?
  • de acties: wat ga je vervolgens doen? Aan het werk met je inzichten, een plan maken en het realiseren. In verbinding met jezelf en geinspireerd van binnenuit.

Loopbaancoaching maakt gebruik van zowel jouw als mijn creatieve vermogens. Niet alleen verstand en gevoel en verbeeldingskracht worden aangesproken. Zo kom je bij diepere lagen van jezelf. Naast ‘normale’ vaardigheden als luisteren, confronteren en doorvragen, maken creatieve & associatieve werkvormen, kernkwaliteiten van Ofman, biografische opdrachten deel uit van het loopbaancoachtraject. Ieder traject is maatwerk. De opdrachten sluiten aan bij jouw stijl van leren.

Heb je interesse in loopbaancoaching en wil je meer weten over de mogelijkheden van een loopbaancoachtraject? Ik vertel je er graag meer over: bel me op 06 24 98 12 48 of stuur je vraag via het contactformulier naar mij toe. Ik neem binnen een werkdag contact met je op.