Skip to content

Over Daphne

Wie is Daphne Smit?

Van jongs af aan wilde ik archeoloog worden.

Iets opgraven wat de wereld nog niet kent of in de vergetelheid was geraakt. Schat zoeken als levensthema. Ik ben er goed in. Ik deed veel, leerde van alles, werd moeiteloos enthousiast voor opleidingen en werk. En haakte ook regelmatig weer af.

Het groeien en veranderen staat centraal in mijn leven. Het is de backbone van coaching. En ik hou ervan. Als coach begeleid ik professionals die persoonlijk willen groeien en zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen. Om de vlag te planten in het bereikte resultaat. En stralend tevoorschijn komen in wie je bent en wat je te bieden hebt. Gedreven door een specifiek soort verlangen. Blij zijn van binnen naar buiten.

Ik ben geschoold als gecertificeerd SvC-(team)coach, begeleider van systemische opstellingen en rituelen (bij Heilig Vuur) en gecertificeerd SoulCollage® facilitator.

Ochtendritueel

Dagelijks fiets ik 's ochtends in een kwartiertje naar de kust en spring met een groep vrouwen in zee. Lente, zomer, herfst of winter. Een ochtendritueel dat mijn hart heeft gestolen. Geen moeten, geen weten, geen doel; alleen maar spelen in de golven en de zeebodem onder mijn voeten voelen wanneer de stroming sterk is. Het maakt me buitengewoon blij en vitaal.

Studie, gevolgde opleidingen en trainingen
Leergang & Master Persoonlijk Leiderschap & Systeemdynamiek en Rituelen bij Heilig Vuur
2-jarige Tantratraining, Open Mind, Seks & Ruimte, Kashmir Saivisme bij Centrum voor Tantra
SoulCollage® Facilitator Training
Transformational Breath
Voicedialogue en Dramatechnieken
Op Verhaal Komen, Wiebe Veenbaas
De helende gave van het Verhaal, Phoenix Opleidingen
Intervisie, LVSC
Teamcoaching, SchoolvoorCoaching
Coaching voor Professionals, SchoolvoorCoaching
Marketing Communicatie A en B, SRM

Als gecertificeerd SvC-(team)coach houd ik me aan de Gedragscode voor geregistreerde coaches en professioneel begeleiders van LVSC en St!R. In samenwerking met SchoolvoorCoaching, Coachboulevard, Intercoach, Landelijke vereniging van Supervisoren en Coaches, Haagse Hogeschool, Politie Zuid-Holland, Ministerie van Defensie, Boskalis Nederland groeide mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in het begeleiden van mensen en teams.

Kijk voor mijn volledige professionele profiel op LinkedIn.