Skip to content

Over mij

Hoi, mijn naam is Daphne, leuk dat je op mijn website bent! 

Ochtendritueel
Bijna iedere dag om 8 uur fiets ik in een kwartiertje naar de kust en spring met een groep vrouwen in zee. Lente, zomer, herfst of winter. Een ochtendritueel dat mijn hart heeft gestolen. Geen moeten, geen weten, geen doel; alleen maar spelen in de golven en de zeebodem onder mijn voeten voelen wanneer de stroming sterk is. Buiten dat het me heel blij maakt, ervaar ik de hele dag door meer mijn lichaam, mijn opgetogenheid en vitaliteit.

Mijn werk
Ik begeleid vrouwen die persoonlijk willen groeien of zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen door coaching, ademwerk en creatieve verdiepende workshops.

Afgelopen jaren werd een ultieme uitnodiging van ‘less is more’. Nog meer naar binnen keren en tijd besteden aan wat er werkelijk toe doet. Het verder ontwikkelen van mijn eigen aanbod workshops. Ik geniet wanneer ik vrouwen meeneem om verder te kijken en te komen door intuïtie, creatie en systemisch werk. Ik streef naar 'het moeiteloze' want hard werken kunnen en kennen we allemaal.

Ik ben geschoold als gecertificeerd SvC-(team)coach, begeleider van systemische opstellingen en rituelen (bij Heilig Vuur) en geef creativiteit door het werken met beelden en collages door als gecertificeerd SoulCollage® facilitator.

Ervaren en genieten
Als ik niet werk, dwaal ik graag langs de zee, struin door mooie steden en reis graag met Henk door andere landen om mensen te ontmoeten, nieuwe plekken te ontdekken en andere ervaringen op te doen dan die ik al ken.

Studiewegen, gevolgde opleidingen en trainingen
Leergang & Master Persoonlijk Leiderschap & Systeemdynamiek en Rituelen bij Heilig Vuur
2-jarige Tantratraining, Open Mind, Seks & Ruimte, Kashmir Saivisme bij Centrum voor Tantra
SoulCollage® Facilitator Training
Transformational Breath
Voicedialogue en Dramatechnieken
Op Verhaal Komen, Wiebe Veenbaas
De helende gave van het Verhaal, Phoenix Opleidingen
Intervisie, LVSC
Teamcoaching, SchoolvoorCoaching
Coaching voor Professionals, SchoolvoorCoaching
Marketing Communicatie A en B, SRM

Als gecertificeerd SvC-(team)coach houd ik me aan de Gedragscode voor geregistreerde coaches en professioneel begeleiders van LVSC en St!R.
In samenwerking met SchoolvoorCoaching, Coachboulevard, Intercoach, Landelijke vereniging van Supervisoren en Coaches, Haagse Hogeschool, Politie Zuid-Holland, Ministerie van Defensie, Pels Rijcken Advocaten en Notarissen, Boskalis Nederland groeide mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in het begeleiden van mensen en teams.

Kijk voor mijn volledige professionele profiel op LinkedIn.