Skip to content

Over mij

Hoi, mijn naam is Daphne, leuk dat je op mijn website bent!

De helende zee
Bijna iedere dag om 8 uur fiets ik een half uur naar de kust en spring dan met een groep vriendinnen in zee. Lente, zomer, herfst of winter Een ochtendritueel dat mijn hart heeft gestolen. Met vrouwen adem, mediteer en speel ik in de golven. Een capuccino oatley toe. Buiten dat het me ontzettend blij maakt, ervaar ik de hele dag door meer mijn lichaam, mijn blijheid en veel energie.

Mijn werk
De laatste 17 jaar werk ik als zelfstandig gecertificeerd SvC-(team)coach, ben ik geschoold als begeleider van systemische opstellingen en rituelen (bij Heilig Vuur) en werk ik als gecertificeerd SoulCollage® facilitator.

Ik begeleid de laatste jaren vooral vrouwen die persoonlijk willen groeien of zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen, door coaching, ademwerk en creatieve verdiepende workshops.
Samen met mijn lief woon ik in een fijn huis in een uitgesproken leuk Haags park. In 2019 bouwden we een werkstudio aan ons huis waar wij allebei coachen, familieopstellingen en workshops geven.

Ervaren en genieten
Als ik niet werk, dwaal ik graag langs de zee, struin door mooie steden en reis met Henk door andere landen om mensen te ontmoeten, nieuwe plekken te ontdekken en andere ervaringen op te doen dan die ik al ken. Het laatste jaar hebben we daarin, zoals iedereen, een pas op de plaats moeten maken door het Coronavirus. Het werd de ultieme uitnodiging voor mij van ‘Less is More’. Meer naar binnen keren en tijd besteden aan wat er werkelijk toe doet: ontwikkelen van mijn nieuwe aanbod, de studie Systemisch Werk & Rituelen, zwemmen in zee, nietesen en veel opruimen.

Studiewegen, gevolgde opleidingen en trainingen
Leergang & Master Persoonlijk Leiderschap & Systeemdynamiek en Rituelen bij Heilig Vuur
2-jarige Tantratraining, Open Mind, Seks & Ruimte, Kashmir Saivisme bij Centrum voor Tantra
SoulCollage® Facilitator Training bij Lucy Schaaphok
Transformational Breath
Voicedialogue en Dramatechnieken, Lex Mulder & Berry Collewijn
Op Verhaal Komen, Wiebe Veenbaas
De helende gave van het Verhaal, Phoenix Opleidingen
Intervisie, LVSC
Teamcoaching, SchoolvoorCoaching
Coaching voor Professionals, SchoolvoorCoaching
Marketing Communicatie A en B, SRM

Als gecertificeerd SvC-(team)coach houd ik me aan de Gedragscode voor geregistreerde coaches en professioneel begeleiders van LVSC en St!R.
In samenwerking met SchoolvoorCoaching, Coachboulevard, Intercoach, Landelijke vereniging van Supervisoren en Coaches, Haagse Hogeschool, Politie Zuid-Holland, Ministerie van Defensie, Pels Rijcken Advocaten en Notarissen, Boskalis Nederland groeide mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in het begeleiden van mensen en teams.

Kijk voor mijn volledige professionele profiel op LinkedIn.