Skip to content

Over mij

Hoi, mijn naam is Daphne, leuk dat je op mijn website bent!

De helende zee
Iedere dag om 8 uur fiets ik een half uur naar de kust en spring dan met een groep vriendinnen in zee. Het maakt niet uit of het lente, zomer, herfst of winter is… dit buitengewone ochtendritueel ervaar ik als supergezond en heeft mijn hart gestolen. We ademen, mediteren, spelen in de golven en sluiten dan af met de allerlekkerste cappuccino bij Hartbeach. Buiten dat het me ontzettend blij maakt, ervaar ik de hele dag door veel energie!

Mijn werk
De laatste 17 jaar werk ik als zelfstandig gecertificeerd SvC-(team)coach, ben ik geschoold als begeleider van systemische opstellingen en rituelen (bij Heilig Vuur) en werk ik als gecertificeerd SoulCollage® facilitator. Ik geef regelmatig workshops voor vrouwen.
Samen met mijn lief woon ik in een fijn huis in een uitgesproken leuk Haags park. In 2019 bouwden we een werkstudio aan ons huis waar wij allebei coachen, familieopstellingen en workshops geven.

Ervaren en genieten
Als ik niet werk, dwaal ik graag langs de zee, struin door mooie steden en reis met Henk door andere landen om mensen te ontmoeten, nieuwe plekken te ontdekken en andere ervaringen op te doen dan die ik al ken. Het laatste jaar hebben we daarin, zoals iedereen, een pas op de plaats moeten maken door het Coronavirus.
Ik kijk graag een goede film of serie op Netflix, hou van werken met mijn handen en ik zit regelmatig in de zweethut (Inipi in de native american traditie) bij mijn zus Karin. Net als in de zee laat ik in de zweethut bij de stenen en het vuur alles los wat ik niet (meer) nodig heb.

Visie op coachen
Deze wordt het beste gelezen met een flinke dosis speelse ruimte erom heen, want dan komt ie goed tot zijn recht en laat ie zich het beste begrijpen.

Ik ken een heilig geloof en diep vertrouwen in mensen, hun kracht, potentieel en drijfveren. Ik durf te zeggen dat wij allemaal het verlangen kennen om het leven voluit te leven en meer mogelijkheden tot onze beschikking willen krijgen die ons leven vollediger kan maken. Nieuwsgierigheid, moed en vitale energie spreekt tot ieders verbeelding; je gaat er rechter op van zitten, ze smaken naar meer en laten je popelen. En volgens mij is dat ook ‘hun bedoeling’.
Het is spannend om het risico aan te gaan, te bruisen van energie en te voelen dat jij jezelf vertrouwt te doen wat nodig is. Het is de ervaring die telt en een blijvende verandering teweegbrengt.

Als gecertificeerd SvC-(team)coach houd ik me aan de Gedragscode voor geregistreerde coaches en professioneel begeleiders van LVSC en St!R.
In samenwerking met SchoolvoorCoaching, Coachboulevard, Intercoach, Landelijke vereniging van Supervisoren en Coaches, Haagse Hogeschool, Politie Zuid-Holland, Ministerie van Defensie, Pels Rijcken Advocaten en Notarissen, Boskalis Nederland groeide mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in het begeleiden van mensen en teams.

Studiewegen, gevolgde opleidingen en trainingen
Master Persoonlijk Leiderschap & Systeemdynamiek, Heilig Vuur
Leergang Persoonlijk Leiderschap & Systeemdynamiek, Heilig Vuur
2-jarige Tantratraining, Open Mind, Seks & Ruimte, Kashmir Saivisme bij Centrum voor Tantra
SoulCollage®
Transformational Breath
Voicedialogue en Dramatechnieken, Lex Mulder & Berry Collewijn
Op Verhaal Komen, Wiebe Veenbaas
De helende gave van het Verhaal, Phoenix Opleidingen
Intervisie, LVSC
Teamcoaching, SchoolvoorCoaching
Coaching voor Professionals, SchoolvoorCoaching
Marketing Communicatie A en B, SRM

Kijk voor mijn volledige professionele profiel op LinkedIn.