Privacy- en cookieverklaring

Daphne Smit Awareness Consultancy verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt.

Heb je vragen over deze verklaring? Je kunt contact met mij opnemen via info@dsac.nl of bellen naar: 06 24 98 12 48.

Contactgegevens Daphne Smit Awareness Consultancy
Daphne Smit Awareness Consultancy
Daguerrestraat 101
Telefoon: 06 24 98 12 48

KVK-nummer: 27274160

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken
– voor- en achternaam
– adresgegevens
– telefoonnummer
– e-mailadres
– (eventuele) Bedrijfsnaam
– de dienst (workshop / retraite / training) waarvoor je jezelf inschrijft

Algemeen

We vinden het belangrijk om vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. En niet alleen omdat we verplicht zijn dat volgens de AVG te doen. We gebruiken je persoonsgegevens voor het doel waarvoor je ze aan ons hebt gegeven. Dit betekent dat we niks geks met jouw gegevens doen en deze al helemaal niet verkopen. Uiteraard gebeurt de verwerking van jouw gegevens in overeenstemming met de AVG.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle informatie die je met mij deelt:

  • Online als je mijn website bezoekt, een contactformulier invult, een e-mail stuurt of je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.
  • Offline als je informatie met mij deelt. Bijvoorbeeld als je mij belt of mij tijdens een ontmoeting jouw e-mail adres geeft omdat je onze nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen, als je offline een van mijn diensten koopt of als je klant van mij bent.

Daphne Smit Awareness Consultancy verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van mijn nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten

Daphne Smit Awareness Consultancy verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die ik nodig hebben voor mijn belastingaangifte.

Cookies
Een cookie is een stukje informatie in de vorm van een zeer klein tekstbestand dat wordt geplaatst op een computerapparaat van een internetgebruiker. Dit maakt de interactie van de gebruiker met de website eenvoudiger, sneller en handiger.
Mijn website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Daphne Smit Awareness Consultancy gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaats ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.
Bij je eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Daarnaast vind je op mijn website social media deelknoppen. Hierdoor kun je mij ook makkelijk op social media vinden en kun je mijn berichten via deze media delen. Om deze knoppen te laten werken worden cookies geplaatst. Lees in de privacyverklaringen van Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram welke persoonsgegevens deze bedrijven via de cookies verwerken en hoe ze met jouw privacy omgaan.

Verwerking gegevens nieuwsbrief

Het doel van de gegevensverzameling over ontvangers van de nieuwsbrief is inzicht te krijgen in het lees- en klikgedrag. Hiermee krijg ik inzicht in wie de nieuwsbrief opent, hoe vaak en wanneer. Ook wordt duidelijk op welke link wordt geklikt. Het verzendtijdstip en de inhoud van de nieuwsbrief kan daardoor beter worden afgestemd op de wensen van de lezers. Voor de verwerking van de gegevens wordt met Mailchimp een verwerkersovereenkomst gesloten. De gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Verwerking van de gegevens vind plaats op basis van toestemming door de gebruikers. De gegevens worden binnen vier weken nadat een gebruiker zich heeft uitgeschreven verwijderd.

Verwerking gegevens formulieren

Gegevens die worden gedeeld via formulieren op de site worden alleen gebruikt om de gevraagde actie uit te voeren. Bijvoorbeeld om antwoord te geven op een vraag. Of om een berichtje te sturen wanneer een nieuw artikel verschijnt. Deze gegevens worden verwerkt op basis van uitvoering van de overeenkomst.

Bewaartermijn

De voor de nieuwsbrief verwerkte gegevens worden bewaard totdat de toestemming daarvoor wordt ingetrokken.
Rechten van betrokkenen

  • Iedereen van wie wij gegevens hebben verzameld kan ons verzoeken:
  • inzage te geven in verzamelde persoonsgegevens
  • correcties aan te brengen in de eigen gegevens
  • de verwerking te staken en/of de gegevens te verwijderen
  • de persoonsgegevens over te dragen (‘data export’)

Het staat iedere betrokkene een vrij een klacht in te dienen bij een toezichthouder over de manier waarop Daphne Smit Awareness Consultancy gegevens verwerkt en/of betrokkenen informeert. Een toezichthouder is bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je vragen over deze verklaring? Neem dan gewoon even contact met mij op. Dat kan door te bellen naar: 06 – 24981248 of een mail te sturen naar  info@dsac.nl.

Den Haag, juni 2018