Skip to content

Loopbaan

De meeste tijd in je leven besteed je aan werk.

Soms twijfel je aan wat je aan het doen bent. Dat is volkomen normaal. Dan is het goed om daar stil bij te staan. Je gevoel serieus te nemen. Vaak speelt er meer. Dat kan naar voren komen in het ontbreken van een uitdaging. Of het missen van plezier of inspiratie die je eerder wel voelde. Maar eigenlijk kun je niet precies aangeven waar het ‘m in zit.

Zit je nog ‘on track’ of wordt het tijd om een coach in de arm te nemen om te onderzoeken of jij je talenten ook werkelijk gebruikt, hoe je dit kunt veranderen?

Ik help je graag bij het herontdekken van je pad. Samen gaan we aan de slag de vragen: ‘Wat is mijn talent? Hoe gebruik ik die? Hoe ben ik van betekenis, naar klanten, collega’s? Wat voeg ik toe aan de organisatie waar ik werk, of aan mijn vak als zelfstandige? Hoe onderscheid ik mijzelf van andere mensen en doe ik dat ook werkelijk? Maak ik keuzes en zo ja hoe? Wanneer kan ik mij stap voor stap ontwikkelen naar werk waarin ik heel erg goed ben?’

Loopbaancoaching maakt gebruik van al je vermogen. Niet alleen het hoofd, maar ook het hart wordt aangesproken. Het gaat om harmonieus evenwicht tussen die twee; wanneer je je denkkracht ondergeschikt maakt aan de liefde in je hart kom je uit bij het talent dat je in huis hebt.