Skip to content

‘The most effective way to do it, is to do it

~ Amelia Earhart

Investeer in jezelf en realiseer je doel

 

Neem je mij in de arm als coach dan betekent dat heel concreet dat je investeert in jezelf, om je wens of doel te realiseren.
Je krijgt in korte tijd nieuwe, verfrissende inzichten die je helpen om je doelen effectiever te bereiken. Je leert met milde vriendelijke ogen te kijken naar je eigen gedrag en krijgt handvatten hoe het anders kan. En die ga je natuurlijk ook inzetten.

Actief werken aan je eigen ontwikkeling doe je door je zelfkennis, bewustzijn en reflectievermogen te vergroten. Of het nu gaat om werk, relaties of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken.

Bring it on!

 

Kies je voor VERANDERING?

zakelijke coaching

Haal je als leidinggevende of professional alles er wel uit en bereik je resultaten waar je tevreden mee bent?

loopbaancoaching

Wordt het tijd om te onderzoeken of jij je talent en kwaliteiten ook werkelijk benut en hoe je dit kunt veranderen?

persoonlijke coaching

Houdt een kwestie of vraag je al langer bezig maar kan je de vinger niet op de zere plek leggen?

Wie of wat doet jou kiezen?

‘Misschien zoek je tussen de takken wat alleen in de wortels zit’

Systemisch Werk

 

Er is maar één plek voor jou en dat is jouw plek in je familiesysteem, team, organisatie of andere groep.

Hoewel je leven in principe prima is, ontstaan steeds weer dezelfde ruzies met je partner, kinderen of leidinggevende. Veelvuldig zit je vast in vergelijkbare conflicten en ongemakkelijke situaties en kun je niet uitleggen waarom dit zo is. In ieder geval gaat het om relaties. Je vindt het moeilijk om met andere mensen om te gaan. Of om je los te maken van mensen die lastig of ongemakkelijk voor je zijn.

In je werk zijn er terugkerende conflictsituaties met collega’s of zakelijke partners waar je geen verklaring voor kunt vinden. Of je hebt twijfels over je eigen functioneren of zijn er existentiële angsten in verband met de financiën.

Loop jij tegen deze of vergelijkbare situatie aan in het leven?  Dan is het zinvol om je familiesysteem te onderzoeken of jij op je eigen plek staat in jouw gezin van herkomst.

Met een systemische werk kan je precies het patroon herkennen dat je in een relatie leeft, zonder er zelf aan overgeleverd te zijn.

Kies je voor VERDIEPING?

‘Stay close to anything that makes you glad you are alive!’ ~ Hafiz

Creativiteit en Intuïtie

 

Je bent creatief geboren. Nieuwsgierig en hongerig om de wereld om je heen te verkennen, stopt je zoektocht naar de schoonheid van 'ZIJN' nooit. 

Creativiteit heeft de neiging om uit je te worden verbannen door de enorme druk uit je omgeving je te conformeren en net als anderen te zijn. Je raakt overspoeld door het leven buiten je en houdt op de creatieve impuls van je innerlijke leven te horen.
 Toch gaat jouw creatieve impuls verder, alleen verborgen en ondergronds.

Het koesteren en voeden van je creatieve hart heeft een positieve effect op allerlei terreinen in je leven; zoals je sociale contacten en werk. Je zelfvertrouwen groeit, voelt je beter en durft meer zonder moeite.

Iedereen is creatief. Of je nu denkt dat je het bent of niet, je bent het. Give it a try!