Coaching

“Coaching is much bigger than coaching.
It is a way of being that the whole world needs to get to –
where the core theme is compassion for all people and
caring for all of nature and for our only home”

Een beeldschone quote van John Whitmore die zo ‘spot-on’ is dat ik ‘m bovenaan deze pagina zet. John Whitmore was pionier op het gebied van coaching binnen het bedrijfsleven en overleed in 2017.

Wil het het beste in jezelf naar bovenhalen?
Wil je verder in je ontwikkeling als leidinggevende, adviseur of professional?
Haal je alles er wel uit?
Bereik je resultaten waar je tevreden mee bent?

Coaching is een diepgaand ontwikkeltraject met grote impact. Het gaat over durven kijken naar datgene wat je in de weg staat om je wensen te realiseren en je doelen te bereiken. Het is confronterend, maar ook uitnodigend en hartelijk.
Wat je ook wilt veranderen of bereiken: met mij als coach begin je altijd bij het begin: de verbinding met jezelf. Ik spiegel je op je gedragspatronen en ‘blinde vlekken’ waardoor je je bewuster wordt van het effect ervan op jezelf en je omgeving. Zo wordt je opmerkzaam op wat je nog níet weet van jezelf.

Ik help je de kracht en effectiviteit te ontdekken van wie je bent, en om diepgaande zinvolle verandering te creëren.

Plan je belafspraak

Wil verder in je ontwikkeling als leidinggevende, adviseur of professional en een diepgaande zinvolle verandering creëren?

Persoonlijke coaching is altijd een beetje spannend, maar o zo leuk! Want je kiest er zelf voor en je doet het ook helemaal voor jezelf.
Van jou, voor jou dus.

Zit je nog ‘on track’ of wordt het tijd om een coach in de arm te nemen om te onderzoeken of jij je talenten ook werkelijk gebruikt?