Coaching voor professionals

Wat is coaching?

Goed leidinggeven en professioneel werken vragen om zelfinzicht en om goede kennis van de omgeving. In mijn rol als coach maak ik je attent op je eigen patronen en ‘blinde vlekken’ en hoe daarmee om te gaan. Door je te helpen realistische ambities te stellen; door je bewust te maken van het effect van je gedrag op anderen en omgekeerd. Of door je beter te leren omgaan met tegenstrijdige situaties.

Welke coach?

Photo by Drew Farwell on Unsplash

Coaching staat of valt bij de coach die je kiest. Het is een intensief traject. Je moet het ‘achterste van je tong’ willen laten zien. Daarom moet je ‘iets’ hebben met je coach. Samen heb je er vertrouwen in om het doel – dat jij jezelf stelt – te bereiken, om succesvol te zijn.

Coaching bij mij is zakelijk en persoonlijk. Confronterend, maar ook uitnodigend en hartelijk. Een succesvol resultaat neerzetten vraagt om verbinding met jezelf, met de ander, bewustzijn, reflecteren, oefenen, vallen en opstaan. Jouw ontwikkeling staat in iedere sessie centraal. We voeren gesprekken met impact, steeds bewuster, met meer diepgang en langs verschillende modellen en methodieken.

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt om stilstaan en reflectie. Ik daag je hiertoe graag uit: uitdagend en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? Ben je bereid een kritische blik in de spiegel te werpen?
Ik coach je op een manier waarbij je kracht als persoon tot uiting komt.

Voorbeelden van coachvragen

  • Ik heb het gevoel dat ik op een dood punt in mijn loopbaan ben aangeland. Wat is een goede volgende stap?
  • Ik ben gevraagd voor een functie waarin ik leiding moet geven aan mijn vroegere collega’s. Wil ik dat? En zo ja, hoe doe ik dat?
  • Ik ben leidinggevende, maar ik zou meer willen delegeren. Wat moet ik veranderen?
  • Ik ga met mijn afdeling een verandertraject in, maar stuit op weerstanden. Hoe ga ik daarmee om?

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden van een coachtraject, dan kun je contact met mij opnemen via 06 24 98 12 48 of mailen naar info@dsac.nl. Ik neem binnen een werkdag contact met je op.