(online) Coaching

Wat is coaching?

Goed leidinggeven en professioneel werken vragen om zelfinzicht en om goede kennis van de omgeving. In mijn rol als coach maak ik je attent op je eigen patronen en ‘blinde vlekken’ en hoe daarmee om te gaan. Door je te helpen realistische ambities te stellen; door je bewust te maken van het effect van je gedrag op anderen en omgekeerd. Of door je beter te leren omgaan met tegenstrijdige situaties.

Welke coach?

Photo by Drew Farwell on Unsplash

Coaching valt of staat bij de coach die je kiest. Het is een intensief traject waarin je ongetwijfeld het ‘achterste van je tong’ zal laten zien. ‘Iets’ hebben met de coach die je kiest is daarom van groot belang. Samen heb je er vertrouwen in om het doel – dat jij jezelf stelt – te bereiken, om succesvol te zijn.

Coaching is durven kijken naar datgene wat je in de weg staat om je doelen te bereiken. Je wensen te realiseren. Confronterend, maar ook uitnodigend en hartelijk. Een succesvol resultaat neerzetten vraagt om verbinding met jezelf. Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent.

Jouw ontwikkeling staat in iedere sessie centraal. We voeren gesprekken met impact, steeds bewuster, met meer diepgang en langs verschillende coach-modellen en methodieken.

Wil je krachtiger en effectiever functioneren? Ben je bereid een kritische blik in de spiegel te werpen? Ik daag je hiertoe graag uit: uitdagend en doelgericht.

Voorbeelden van coachvragen

  • Ik heb het gevoel dat ik op een dood punt in mijn loopbaan ben aangeland. Wat is een goede volgende stap?
  • Ik ben gevraagd voor een functie waarin ik leiding moet geven aan mijn vroegere collega’s. Wil ik dat? En zo ja, hoe doe ik dat?
  • Ik ben leidinggevende, maar ik zou meer willen delegeren. Wat moet ik veranderen?
  • Ik ga met mijn afdeling een verandertraject in, maar stuit op weerstanden. Hoe ga ik daarmee om?

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden van een (online) coachtraject, bel me dan op 06 24 98 12 48 of stuur je vraag via het contactformulier dat je hier vindt. Ik neem binnen een werkdag contact met je op.