Skip to content

Burning Woman 2-daagse op 24 & 25 maart 2023

We’re Back! en BURNING with Desire

om jou uit te nodigen voor de ‘Burning Woman’ 2-daagse in het voorjaar van 2023!

Je bent van harte welkom op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in de Reijgershof in Amsterdam. Deze bijzondere groene oase aan de Gaasperplas vormt de warme sfeervolle setting waarin we samenkomen.

Het thema is ‘Motherland’ en viert het leven én onderzoekt de fysieke creatieve transformatiepoorten die elke vrouw tot haar beschikking heeft. Onzichtbare loyaliteiten, mentale constructen en vals wensdenken kunnen ons flink in de weg staan wanneer we ons persoonlijk ontwikkelen. Met de ogen in de rug en de blik ook gericht op het Motherland komen we meer tot leven. 

Motherland is de plek in jezelf waar je verbonden bent met je eigen Bron én je bewust bent van het lijntje met je voormoeders en alle vrouwen die vóór jou het levenslicht zagen. Dit kan niet beter en mooier dan in de bedding van een groep gelijkgestemde vrouwen. 

In de ontmoeting met andere vrouwen heb je de mogelijkheid om de grond onder je eigen voeten te voelen alsook de schouders van de voormoeders waarop je staat. Het is de plek waar je jezelf bent, je eigen kracht ontdekt en je kwetsbaarheid voelt. Je durft te staan waar je voor staat en accepteert wat er is, meebewegend op de stroom van het leven.

Accomodatie

We werken in De Deel van de schitterende oude boerderij. De Reijgershof ligt aan het prachtige natuurgebied de Gaasperplas en is een oase aan de rand van Amsterdam. Zowel lichaam als geest komen hier tot rust. De tuin is van een grote schoonheid en staat in maart in knop en bloei. Er is een vijver, een moestuin, er zijn paviljoentjes en zitplekken. 

Overnachten

Je kunt na de eerste dag naar huis gaan maar je kunt ook overnachten in de B&B Reijgershof. Je reserveert je kamer via www.airbnb.nl  (tip: google op ‘airbnb Reijgershof’ en je krijgt direct de links naar alle kamers). De B&B heeft vijf 2-persoonskamers met ieder een eigen unieke stijl. Voor € 164 per nacht heb je een 2-persoonskamer met eigen douche en toiletvoorziening inclusief ontbijt. Tip: kom je met z’n tweeën dan deel je deze kosten. We raden je aan je kamer snel te boeken omdat deze accomodatie zeer geliefd is en snel vol zit.

Je kunt ook kiezen voor een ander hotel of B&B in de buurt. Op airbnb vind je genoeg prachtige en rustige locaties rond de Gaasperplas.

Op het programma staat o.a. innerlijk creatief werk, visualisatie, dans en een zweethut-ceremonie volgens de Lakota traditie, meditatie & sharing, systemisch werk, verbonden ademen en ceremoniële cacao.

Deelname

De kosten voor je deelname aan de 2-daagse bedraagt € 329,-.*  Dit is inclusief koffie/ thee met lekkers & lunch en exclusief overnachting. 
*prijs is incl. BTW voor particuliere deelname en excl. 21% BTW als je deelneemt als zelfstandige of via je werkgever

Aanmelden en betalen

Heb je interesse en wil je deelnemen aan deze 2-daagse? Laat het ons weten met een mailbericht. Je ontvangt daarna een bevestiging van je deelname met een betalingslink voor de aanbetaling van € 164,50. Deze ontvangen we graag vóór 15 januari 2023. Half februari ontvang je een vervolgmail met een betalingslink voor het resterende bedrag. Bij zakelijke deelname ontvang je van ons een factuur. 

Annuleringsvoorwaarden
Annuleer je je reservering tot 30 dagen voor de 2-daagse? Dan krijg je 50% van je betaling retour. Annuleer je je reservering van 4 tot 2 weken voor de 2-daagse? Dan krijg je 25% van je betaling retour. Binnen 2 weken tot aanvang van de 2-daagse is geen restitutie mogelijk. Je plek aan een ander doorgeven is wel mogelijk.

Wie begeleidt Burning Women?  

Sisters Karin en Daphne Smit.We delen dezelfde bloedband, dezelfde liefde voor welzijn van mensen en ‘last but not  least’ dezelfde kunst van het schaterlachen!

Met alle liefde geven wij helend vrouwenwerk door aan iedere vrouw die daarvoor voelt en aan toe is. 

 In 2017 hebben wij het idee van Burning Woman in vuur en vlam gezet en gaven we een aantal dagen voor vrouwen aan de hand van diverse thema’s: Harvest Moon, In Hibernation, Invitaing Kali. 

Daphne Smit begeleidt de laatste 20 jaar mensen met ontwikkelingsvragen over werk, leven en loopbaan. Ze is zelfstandig systemisch (team)coach, opsteller van familieopstellingen, SoulCollage® facilitator en geeft verbonden-ademsessies.

Karin Smit heeft een praktijk als lichaamsgericht therapeut en is Somatic Experiencing Practitioner en SOMA-embodiment therapeut. Ze giet al meer dan 25 jaar zweethutten volgens de Lakota-traditie.

Heb je vragen over ‘Burning Woman Motherland’ of wil je even sparren? Kom gerust in de lucht om het bespreken. Wij geven graag antwoord op je vragen. Je kunt appen of bellen naar 06 24981248 of ons een mailbericht sturen.

Wij zien je graag in het voorjaar van 2023 en kijken er nu al naar uit. Wie weet tot dan en daar!

Lieve groet,

Daphne & Karin

Nieuwsbrief & agenda-update
direct in je mailbox?

Geef een reactie