Skip to content

Verbonden Ademen en SoulCollage® op 8 juni 2024

A MATCH MADE IN HEAVEN

In de 2-daagse Burning Woman vorig jaar verrijkten we Verbonden Ademhalen met SoulCollage® en vice versa. De vrouwen konden hierdoor beelden, inzichten en kerngevoelens vanuit hun ademreis direct tot uitdrukking brengen in een persoonlijke collagewerk. 

Het resultaat van deze fusion werkvorm is ronduit transformatief

Door de verbonden, diepe ademhaling en een muzikale soundscape leid je de aandacht weg  van de alledaagse geest en naar de diepte van de psyche. SoulCollage® is als het ware de integratietool van de ademsessie. Via het ademwerk haal je naar boven wat onbewust is en geef je uitdrukking aan je ervaringen via het SoulCollage-proces. 

Door de diepe, louterende reis van het verbonden ademen te combineren met de creatieve, reflectieve praktijk van SoulCollage®, word je uitgenodigd om je op een non-verbale maar concrete manier uit te drukken nog vóórdat je taal geeft aan je ervaringen.

Je wint een herinnering of een verstoten emotie terug en je creëert een beeld van nieuwe persoonlijke betekenis. 

Het is een stap in de richting van integratie van de ongrijpbare, niet-alledaagse ervaring van ademwerk naar het tastbare, gewone leven. Meer van het onbewuste materiaal wordt naar het bewuste gebracht en kan competent worden gebruikt in het gewone leven en in relatie tot anderen

Omdat ze elkaar ideaal aanvullen als technieken voor zelfontdekking is het met recht ‘a match made in heaven’. 

Zowel Verbonden ademen als SoulCollage® komen ten goede van de verbinding met jezelf en anderen én geeft een groter vertrouwen in je eigen creativiteit en zelfexpressie. SoulCollage® faciliteert ook de weg om je innerlijke wereld uit te drukken op kunstzinnige wijze.

Samen met mijn zus Karin Smit geef ik deze avond op zaterdag 8 juni 2024 van 18.30 tot 21 uur in De Ruimte, Witte de Withstraat 27 in Den Haag. Er is plaats voor 8 deelnemers. De kosten bedragen € 75,- (particulier tarief incl. btw).

Heb je interesse? Geef je op en ervaar het zelf. Meer info vind je op mijn website. Wil je bellen, of heb je een vraag dan ben ik bereikbaar op 06 24 98 12 48.

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Daphne & Karin

~ ~ ~ 

‘Het heeft me geholpen mijn innerlijke energie te verzamelen
na het verbonden ademen, de diepte van het proces dat
ik heb ervaren te herkennen en te accepteren,
en om de hoogtepunten van de sessie weer te geven
via de gekozen afbeeldingen.’  

deelnemer 2-daagse Burning Woman

Nieuwsbrief & agenda-update
direct in je mailbox?

Geef een reactie