Skip to content

Burning Woman 2-daagse op 29 & 30 september 2023

Het is de normaalste zaak van de wereld dat een vrouw zich onder vrouwen begeeft. Liefst met enige regelmaat. 
Want een vrouw die zich verbindt met andere vrouwen en samen met hen leert en de lol & liefde doorgeeft, voelt de onvermijdelijkheid om dat te blijven doen. 

So….. op 29 & 30 september 2023 geven Karin en ik weer een 2-daagse BURNING WOMAN in de Reijgershof in Amsterdam. Met ’Rhythm & Blue Lotus’! Je bent van harte welkom.

RHYTHM voert de boventoon.

SO WE DANCE!

Ritme laat ons door ruimte bewegen en bevat een element dat zich keer op keer herhaalt. Als een hartslag. 

Ritme geeft ook iets prijs over processen die zichzelf op natuurlijke wijze richting geven. Denk maar aan de cycli van jaargetijden. Of van de wassende, volle, afnemende en nieuwe maan. Van beginnen met een idee, het uitvoeren, volhouden en dan afronden en loslaten. 

Ook persoonlijke groei en leven heeft ritme en kent verschillende fasen. 
Dat maakt het cyclisch en niet lineair (omhoog op de ladder) zoals in onze westerse maatschappij vaak wordt voorgeleefd. 

Cyclisch leven betekent dat je je op een bepaald punt van je eigen, unieke groeicyclus bevindt en je eigen persoonlijke groeiproces ontwerpt. Simpeler gezegd: je eigen stroom volgt. Dat geeft oneindig veel voldoening.

Afrodiserende 💙 BLUE LOTUS 🪷

Naast de ‘guidance’ bij Burning Woman door verbinding, creativiteit, adem en muziek, ervaren we ook de support van Moeder Aarde: blauwe lotus betovert én heeft rhythm.

Vanuit de modder rijst deze heilige plant op om de zon te begroeten. Haar geur is zacht, zoetig en kruidig en haar natuurlijke stofjes (flavanoïden) zorgen voor een euforisch gevoel van welzijn en laten je – uiterst mild – spiritueel reizen.

De blauwe bloemblaadjes gaan elke ochtend open en sluiten elke avond, zo is ze verbonden met de Egyptische zonnegod Ra en de cyclus van doodgaan, wedergeboorte en het licht van de zon. 

Met de 2-daagse BURNING WOMAN 👣 ‘Rhythm & Blue Lotus’ 💙 reiken wij je alternatieve inspiratie aan om te ontspannen en zachter te worden. En om nieuwe inzichten te vergaren voor vraagstukken en lastige situaties. 

Programma

Het programma is van vrijdag 29 september 9.30 uur tot zaterdag 30 september 17 uur en bestaat uit o.a. dans, innerlijk creatief werk, ‘De Vier Richtingen’, systemische rituelen’, Inipi: zweethutceremonie volgens de Lakota traditie, verbonden ademen, Blue Lotus. 

Rotem Bar Beer van Zuiver Lijf verzorgt voor ons good healthy delicious food, en daar zijn we heel blij mee!

Accomodatie

We werken in De Deel van de schitterende oude boerderij. De Reijgershof ligt aan het prachtige natuurgebied de Gaasperplas en is een oase aan de rand van Amsterdam. Zowel lichaam als geest komen hier tot rust. De tuin is van een grote schoonheid en staat in maart in knop en bloei. Er is een vijver, een moestuin, er zijn paviljoentjes en zitplekken. 

Overnachten

Je kunt na de eerste dag naar huis gaan maar je kunt ook overnachten in de B&B Reijgershof. Je reserveert je kamer via www.airbnb.nl  (tip: google op ‘airbnb Reijgershof’ en je krijgt direct de links naar alle kamers). De B&B heeft vijf 2-persoonskamers met ieder een eigen unieke stijl. Voor € 172 per nacht heb je een 2-persoonskamer met eigen douche en toiletvoorziening inclusief ontbijt. Tip: kom je met z’n tweeën dan deel je deze kosten. We raden je aan je kamer snel te boeken omdat deze accomodatie zeer geliefd is en snel vol zit.

Je kunt ook kiezen voor een ander hotel of B&B in de buurt. Op airbnb vind je genoeg prachtige en rustige locaties rond de Gaasperplas.

Op het programma staat o.a. innerlijk creatief werk, visualisatie, dans en een zweethut-ceremonie volgens de Lakota traditie, meditatie & sharing, systemisch werk, verbonden ademen en ceremoniële cacao.

Deelname

De kosten voor je deelname aan de 2-daagse bedraagt € 329,-.*  Dit is inclusief koffie/ thee met lekkers & lunch en exclusief overnachting. 
*prijs is incl. BTW voor particuliere deelname en excl. 21% BTW als je deelneemt als zelfstandige of via je werkgever

Aanmelden en betalen

Heb je interesse en wil je deelnemen? 

Mail, bel of app mij op 06 24 98 12 48. Je ontvangt daarna een bevestiging van je reservering en info over de betaling (medio juli).

Annuleringsvoorwaarden

Annuleer je je reservering tot 30 dagen voor de 2-daagse? Dan krijg je 50% van je betaling retour. Annuleer je je reservering van 4 tot 2 weken voor de 2-daagse? Dan krijg je 25% van je betaling retour. Binnen 2 weken tot aanvang van de 2-daagse is geen restitutie mogelijk. Je plek aan een ander doorgeven is wel mogelijk.

Wie begeleidt Burning Women?  

Karin en Daphne Smit. Zussen, sisters en friends for life!

We delen dezelfde bloedband, dezelfde liefde voor welzijn van mensen en ‘last but not least’ dezelfde kunst van het schaterlachen!

Met alle liefde geven wij helend vrouwenwerk door aan iedere vrouw die daarvoor voelt en aan toe is. In 2017 hebben wij het idee van Burning Woman in vuur en vlam gezet en begeleidden we diverse Burning Woman voor vrouwen aan de hand van verschillende thema’s.

Daphne begeleidt de laatste 20 jaar mensen met ontwikkelingsvragen over werk, leven en loopbaan. Ze is zelfstandig systemisch (team)coach, SoulCollage® facilitator en geeft verbonden-ademsessies.

Karin heeft een praktijk als lichaamsgericht therapeut en is Somatic Experiencing Practitioner en SOMA-embodiment therapeut. Ze giet al meer dan 25 jaar zweethutten volgens de Lakota-traditie.

 In 2017 hebben wij het idee van Burning Woman in vuur en vlam gezet en gaven we een aantal dagen voor vrouwen aan de hand van diverse thema’s: Harvest Moon, In Hibernation, Inviting Kali. 

Heb je vragen over BURNING WOMAN 👣 ‘Rhythm & Blue Lotus’ 💙 of wil je even sparren? Kom dan in de lucht dan hebben we het erover. Je kunt appen of bellen naar 06 24981248 of een mailtje sturen naar info@dsac.nl

Wij zien je heel graag in september van dit jaar en kijken er zeer naar uit.

Graag tot dan en daar!

Daphne & Karin 

Nieuwsbrief & agenda-update
direct in je mailbox?

Geef een reactie